Ιβάνκα Τραμπ: Η «πριγκίπισσα» μεγάλωσε και ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της

Ιβάνκα Τραμπ: Η «πριγκίπισσα» μεγάλωσε και ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της

Είναι η ήρεμη δύναμη πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ και η σύμβουλός του που τον επηρεάζει περισσότερο

Ιβάνκα Τραμπ: Η «πριγκίπισσα» μεγάλωσε και ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της

Όταν ήταν μικρή στο γραφείο του πατέρα της έπαιζε με τις κούκλες της. Σήμερα, η πανύψηλη και καλλίγραμμη Ιβάνκα, εκτός από επιχειρηματίας, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, είναι ο φύλακας άγγελός του πατέρα της, που προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα του.

Χειρίζεται με επικοινωνιακή μαεστρία τα ΜΜΕ αφού προτιμά να μην εμπλέκεται σε κόντρες και να γίνεται αρεστή όπου κι αν εμφανίζεται. Σε αντίθεση με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο πατέρα της, η 33χρονη Ιβάνκα δεν έχει έχει κατηγορήσει ουδέποτε κανέναν ενώ με διακριτικότητα προσπαθεί να καλύψει τα λάθη του. 

Στο εγκωμιαστικό άρθρο για την πανέμορφη κόρη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, ο αμερικανικός ιστότοπος «Politico» κάνει ειδική αναφορά στην επαγγελματική της πορεία. Η Ιβάνκα ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά της. Είναι  αντιπρόεδρος στην οικογενειακή εταιρεία που διαχειρίζεται τα ακίνητα και έχει αρμοδιότητα την ανάπτυξη και τις εξαγορές. 
Κλείσιμο

Ασχολείται επίσης ενεργά με τα ξενοδοχεία που φέρουν το όνομα Τραμπ.  Εκτός από την καθημερινή  δουλειά της στην αυτοκρατορία που δημιούργησε ο Τραμπ στον χώρο των ακινήτων, η 33χρονη καλλονή  έχει τη δική της σειρά κοσμημάτων ενώ έχει ήδη λανσάρει μία σειρά παπουτσιών και άλλη μία με τσάντες όλα βεβαίως φέρουν την διάσημη υπογραφή της. Παράλληλα, έχει εκδώσει και ένα βιβλίο με συμβουλές προς νεαρές γυναίκες που θέλουν να ασχοληθούν με τις μπίζνες.

Όταν ήταν μικρή, η Ιβάνκα πόζαρε ως μοντέλο, όπως και η μητέρα της, Ιβάνα, στα νιάτα της. Έκανε μερικά εξώφυλλα, εμφανίστηκε πολλές φορές στις πασαρέλες και εν συνεχεία σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Wharton απ' όπου έχει αποφοιτήσει και ο πατέρας της. Η Ιβάνκα έχει παραδεχτεί ότι, το βάρος του οικογενειακού ονόματος μάλλον την ωφέλησε αντί να την καταστρέψει, σε αντίθεση με ανθρώπους που έχει δει να συνθλίβονται από την πίεση και τη βαριά σκιά της φήμης των γονιών τους, με αποτέλεσμα να παραλύουν εντελώς και να μην κάνουν τίποτε από τον φόβο της αποτυχίας.

Απολαμβάνει τον έγγαμο βίο με τον Τζάρεντ Κούσνερ, ιδιοκτήτη της εβδομαδιαίας εφημερίδας Τhe New York Observer και γιο του εκατομμυριούχου Τσαρλς Κούσνερ ο οποίος ασχολείται με το real estate. 

Η ίδια, μάλιστα, εγκατέλειψε τον καθολικισμό και ασπάστηκε τον Ιουδαισμό για να μπορέσει να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά . Πρόσφατα η Ιβάνκα αποκάλυψε μέσω του Twitter ότι σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης