Ποια είναι εντυπωσιακή ξανθιά στο πλευρό του Σπύρου Σούλη;

Ποια είναι εντυπωσιακή ξανθιά στο πλευρό του Σπύρου Σούλη;

Ο γνωστός διακοσμητής γιόρτασε τα 40ά γενέθλια του, την Τετάρτη το βράδυ, σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων- Οι διάσημοι καλεσμένοι του και η γυναίκα «φύλακας- άγγελος» του

Ποια είναι εντυπωσιακή ξανθιά στο πλευρό του Σπύρου Σούλη;
Τα 40ά  γενέθλια του γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης, ο Σπύρος Σούλης σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων, παρέα με φίλους και στενούς συνεργάτες του. «Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τη δεύτερη φορά που κλείνω τα 20!», έγραφε ο γνωστός διακοσμητής στην πρόσκληση του party του.

  

Κλείσιμο
Για τον λόγο αυτό, ο Σπύρος Σούλης έσβησε δύο τούρτες με την κάθε μία να έχει κεράκια με τον άριθμό «20». Από το πλευρό του, δεν μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του αδερφή Κατερίνα, στην οποία ο Σπύρος έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Η Κατερίνα Σούλη, που στηρίζει τον αδερφό της σε κάθε του βήμα, του ευχήθηκε χρόνια πολλά με ένα τρυφερό φιλί.



Τον καλό τους φίλο και συνεργάτη, τίμησαν με την παρουσία τους, τα μέλη της τηλεοπτικής παρέας του «Πρω1νού», ανάμεσα τους η  Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας, η Σάσα Σταμάτη, ο 'Αρης Καβατζίκης και η Μαρία Ηλιάκη. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών επίσης, ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Παναγιώτης Πετράκος, ο Τόνυ Δημητρίου, η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Νίκος Αναδιώτης με τη σύζυγό του, Βασιλική Σταματοπούλου.
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης