ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ηeidi Klum: «Είμαι και μητέρα και ''πατέρας'' για τα παιδιά μου!»

Ηeidi Klum: «Είμαι και μητέρα και ''πατέρας'' για τα παιδιά μου!»

Το 42χρονο  μοντέλο μιλάει για την ζωή της και την ανατροφή των παιδιών της, μετά από το διαζύγιο της, από τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή, Seal

Ηeidi Klum: «Είμαι και μητέρα και ''πατέρας'' για τα παιδιά μου!»
Tον Μάιο του 2005, η Heidi Klum και ο Seal ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στην εξοχική κατοικία του τραγουδιστή, στο Mεξικό. Το μοντέλο είχε ήδη αποκτήσει μία κόρη από τη σχέση της με τον Flavio Briatore, ενώ μαζί με τον Seal απέκτησαν τέσσερα παιδιά, την 11χρονη Leni, την 6χρονη  Lou, τον 10χρονο Henry, και τον 8χρονο Johan.


                        
Κλείσιμο
       Με τον σύζυγό της, Seal
Έπειτα από έφτα χρόνια γάμου, το top  model κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα του Seal. Eκείνος την κατηγόρησε για απιστία με το σωματοφύλακά τους, Martin Kristen.

«Είναι θλιβερό που ο Seal λέει τέτοια ψέματα για τη μητέρα των παιδιών του», είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος Τύπου της Heidi. Όμως, σύντομα η Heidi και ο Martin έπαψαν να κρύβουν τη σχέση τους, η οποία διήρκεσε δεκαοκτώ μήνες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η 42χρονη μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Seal.  Όπως αποκάλυψε, στην ανατροφή των παιδιών της, κρατάει πια, τον ρόλο και της μητέρας αλλά και του «πατέρα».

«Προφανώς τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά δεν έχουν αλλάξει δραστικά», είπε η Klum για τη νέα σελίδα στη ζωή της. «Θέλω να πω ότι ο Sean δεν ήταν ποτέ o τυπικός  μπαμπάς που έφευγε για τη δουλειά το πρωί με το χαρτοφύλακά του και θα γυρνούσε κάθε βράδυ. Ταξίδευε πολύ», δήλωσε στο «Redbook» και συνέχισε: «Τα παιδιά ήξεραν ότι ήταν μέρος της δουλειάς του. Για τα παιδιά μου, είμαι και η μαμά και ο ''μπαμπάς' ταυτόχρονα».



Το μοντέλο και κριτής στα shows «America's Got Talent», «Project Runway» και «Germany's Next Top Model», εξέφρασε και τη γνώμη που έχει για τους άνδρες. Όπως είπε, οι γυναίκες είναι πολύ περισσότερο ικανές από αυτούς και καταφέρνουν να χειρίζονται πολλά και διαφορετικά πράγματα, σε αντίθεση με εκείνους που «χάνουν τη μπάλα!».



Αξίζει να σημειωθεί ότι η 42χρονη, εδώ και έναν χρόνο ζει έναν νέο έρωτα, στο πλευρό του 29χρονου,Vito Schnabel.


                                        Με τον νέο της σύντροφο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης