Χριστίνα Μουστάκα: Μιλάει για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη

Χριστίνα Μουστάκα: Μιλάει για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη

Η όμορφη μελαχρινή παρουσιάστρια του «Epsilon» μίλησε για τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή, Χρήστο Χολίδη ενώ αποκάλυψε αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά...

Χριστίνα Μουστάκα: Μιλάει για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη
Ο χωρισμός της Χριστίνας Μουστάκα και του Χρήστου Χολίδη, άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα είχε αίσιο τέλος και ότι η Χριστίνα και ο Χρήστος θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.



Κλείσιμο
Ποια είναι τα αίτια που έφεραν τον χωρισμό; «Ξέρουμε όλοι ότι τα περιοδικά έχουν τάση να μεγεθύνουν πολλές φορές τα πράγματα και να τα παρουσιάζουν διαφορετικά από ότι πραγματικά είναι! Επειδή το θέμα του χωρισμού μου από το Χρήστο είναι πολύ προσωπικό, θα ήθελα να παραμείνει έτσι. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι ο Χρήστος εκτός από ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης, είναι και ένας άνθρωπος με πολύ καλή ψυχή. Πάντα θα τον σέβομαι, πάντα θα τον εκτιμώ και θα τον σκέφτομαι με πολλή αγάπη. Και όπως έχω πει και στον ίδιο, θα χαίρομαι πολύ να τον βλέπω να προοδεύει και να εξελίσσεται, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή. Τώρα τι έγινε ή δεν έγινε, είναι κάτι που ξέρουμε μόνο εμείς οι δύο», απάντησε η Χριστίνα Μουστάκα στο «ΟΚ!»



Όταν ρωτήθηκε αν ο πρώην σύντροφός της, επικοινώνησε μαζί της για να της ευχηθεί καλή επιτυχία στην εκπομπή «Namaste», η Χριστίνα απάντησε: «Όπως είπα, ό,τι αφορά τον Χρήστο είναι δικά μας».



Πώς ήταν το καλοκαίρι της, μετά τον χωρισμό; «Δεν είχα προγραμματίσει τίποτα και τελικά έκανα τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά. Έχω μάθει στη ζωή μου, όποια δυσκολία κι αν παρουσιαστεί μπροστά μου, να την αντιμετωπίζω με αισιοδοξία. Δεν κάθομαι να κλαίω τη μοίρα μου και να λέω “ποπο τι έγινε…”. Κρατάω τα θετικά και προχωράω μπροστά», ήταν τα λόγια της Χριστίνας Μουστάκα.



Είναι ετοιμη να ερωτευτεί ξανά; «Αυτό το είμαι “έτοιμη να ξαναερωτευτώ”, δεν το κατάλαβα ποτέ! Ο έρωτας είναι απρόβλεπτος. Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις», απάντησε στο εβδομαδίαιο περιοδικό.



Σχετικά με τα αίτια του χωρισμού τους, είχε ακουστεί ότι αιτία στάθηκε η άρνηση της Χριστίνας Μουστάκα να παντρευτεί τον τραγουδιστή, όταν εκείνος της έκανε πρόταση γάμου.



Αλήθεια, έχει δεχτεί ποτέ πρόταση γάμου; «Επίσημη πρόταση, με δαχτυλίδι, δεν έχω δεχτεί. Αλλά έχω βρεθεί με ανθρώπους που μου είπαν ότι ήθελαν η σχέση μας να προχωρήσει. Δεν θεωρούσα ότι ήμουν έτοιμη για το επόμενο βήμα», ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης