Kylie Jenner: Με μαγιό στην πισίνα του σπιτιού της

Kylie Jenner: Με μαγιό στην πισίνα του σπιτιού της

Η 18χρονη ριάλιτι σταρ ποζάρει με μαγιό στην πισίνα της πολυτελούς έπαυλης της- Όσο η Jenner απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς, μία νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι ζει μία κόλαση, εξαιτίας της!

Kylie Jenner: Με μαγιό στην πισίνα του σπιτιού της
Μπορεί να τις έχουν χρεώσει- ουκ ολίγες- πλαστικές επεμβάσεις, για τα χείλη της, το στήθος, τα ζυγωματικά της, αλλά ένα σημείο του σώματος της, για το οποίο είναι πραγματικά υπερήφανη και δεν θα «πείραζε» ποτέ, είναι τα οπίσθια της. Απόδειξη, ότι με κάθε ευκαιρία, ανεβάζει στα social media, φωτογραφίες που έχουν σε πρώτο πλάνο την «πίσω όψη» της.



Κλείσιμο
Πρόσφατα ανέβασε, μαζί με την αδερφή της Khloe, φωτογραφίες με κίνηση, στις οποίες κουνούσε τα διάσημα οπίσθια της. Στο νέο της διαδικτυακό «χτύπημα», η Kylie Jenner, ανέβασε στιγμιότυπα, από τις βουτιές της, στην πισίνα του σπιτιού της.



Η 18χρονη ριάλιτι σταρ, εμφανίστηκε στην πισίνα της έπαυλής της- αξίας 2.7 εκατ. δολαρίων- με ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο θέλησε να δείξει στους διαδικυακούς της φίλους στα social media. Σε μία από τις φωτογραφίες που πόσταρε, φαίνεται να σκύβει μπροστά από την πισίνα, αναδεικνύοντας με την πόζα αυτή, τα οπίσθια της.


              
                        H Jenner με το πρώην αγόρι της, Jaden Smith

«Η Kylie Jenner με καταδιώκει!»

Όσο η Jenner απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς στην πισίνα του σπιτιού της, μία νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι ζει μία κόλαση, εξαιτίας της. H Chelsea Clark, όπως είναι τ'όνομα της κοπέλας, έκανε μήνυση στην 18χρονη ριάλιτι σταρ, γιατί όπως υποστήριξε, τα τελευταία τρία χρόνια, δέχεται απειλές από εκείνη. Ο λόγος είναι ότι η Clark έχει σχέση με το πρώην αγόρι της Jenner, Jaden Smith. H Jenner διαψεύδει την κοπέλα και ισχυρίζεται ότι δεν την γνωρίζει.


                                                     Η Kylie Jenner με τον νέο της σύντροφό, Tyga



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης