Ταραγμένη η Jennifer Garner στο αμάξι του Ben Affleck

Ταραγμένη η Jennifer Garner στο αμάξι του Ben Affleck

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το πρόσωπό της Jennifer Garner, πίσω από τα φιμέ τζάμια του πολυτελούς αυτοκινήτου, του εν διαστάσει συζύγου της- Ο Affleck, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο ερωτικό σκάνδαλο με την νταντά των παιδιών του, Christine Ouzounian, οδηγούσε ανέκφραστος!

Ταραγμένη η Jennifer Garner στο αμάξι του Ben Affleck
«Χαίρομαι που σας βλέπω μαζί! Το βρίσκω πολύ ωραίο!, ακούγεται να λέει ένας παπαράτσι στην Jennifer Garner και στον Ben Affleck, όσο κατευθύνονταν στο αμάξι τους. Κανείς από τους δύο δεν απάντησε στον φωτογράφο, παρά μπήκαν αμίλητοι, μέσα στο αυτοκίνητο.


Ο φωτογραφικός φακός όμως, απαθανάτισε το πρόσωπό της Jennifer Garner, πίσω από τα φιμέ τζάμια του πολυτελούς αυτοκινήτου, η οποία έμοιαζε να είναι ιδιαίτερα ταραγμένη. Ο Affleck, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο ερωτικό σκάνδαλο με την νταντά των παιδιών του, Christine Ouzounian, οδηγούσε ανέκφαστος.

Κλείσιμο

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Jennifer Garner και ο Ben Affleck, διατηρούν επαφές για χάρη των τριών παιδιών τους. Συνεχίζουν μάλιστα να κάνουν τις καθιερωμένες οικογενειακές βόλτες τους, γιατί δεν θέλουν ν'αλλάξει η καθημερινότητα των παιδιών, εξαιτίας του διαζυγίου τους. Φυσικά, αυτές οι καταστάσεις είναι ψυχοφθόρες για το πρώην ζευγάρι και ειδικά για την Jennifer Garner που καλείται να διατηρήσει την ψυχραιμία της και τις ισορροπίες στην οικογένειά της!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης