Τα έξι νυφικά της Solange!

Τα έξι νυφικά της Solange!

Δείτε τις φωτογραφίες

Τα έξι νυφικά της Solange!

Η μικρότερη αδελφή της Beyonce, Solange, που έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο, όταν επιτέθηκε στο ανσασέρ στον σύζυγό της 32χρονης ποπ σταρ, Jay-Z, παντρεύτηκε! Στην λαμπερή τελετή που έγινε την Κυριακή στη Νέα Ορλεάνη,  η Solange ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, σκηνοθέτη  βίντεο-κλιπ,  Άλαν Φέργκιουσον. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι η Solange δεν φόρεσε νυφικό, αλλά μία ολόσωμη φόρμα, στην απόχρωση του λευκού-μπεζ με έξτρα-τολμηρό ντεκολτέ και κάπα, δημιουργία του Stéphane Rolland.

Κλείσιμο


Το χρώμα του λευκού, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ήταν το dress code του γάμου. Ήταν το χρωμα που φόρεσαν όλοι οι καλεσμένοι, ανάμεσα τους και η Beyonce, o Jay-Z, ακόμα και η μικρή Blue Ivy. Aξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της τελετής οδηγώντας ο καθένας από ένα λευκό ποδήλατο, ενώ το καλάθι της νύφης ήταν γεμάτο -λευκά!-λουλούδια.

 

«Με αυτόν τον τρόπο η Solange έσπασε τον κανόνα του γάμου, που θέλει μόνο τη νύφη να φοράει λευκά! Ίσως ξεκίνησε μία νέα μόδα!» είπε η στιλίστρια, Mary Alice Stephenson.



Ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Vogue, την ημέρα του γάμου της,  η Solange φόρεσε ένα άλλο νυφικό, μία μακριά λευκή τουαλέτα του σχεδιαστή Humberto Leon και ο σύζυγός της μία δημιουργία του οίκου Lanvin. Αλλάζοντας τις λευκές δημιουργίες (στο σύνολο τέσσερις) τη μία πίσω από την άλλη, όχι μόνο κατά τη διάρκεια, αλλά και πριν από το γάμο της, η Solange παρέδωσε μαθήματα στιλ. Με ένα μίντι λευκό φόρεμα με σκίσιμο εμφανίστηκε στο pre-wedding party της, το βράδυ της Παρασκευής και με μία άλλη αέρινη -επίσης λευκή δημιουργία-σε δείπνο που είχε με τον καλό της, το βράδυ του Σαββάτου. Σε εκείνο το δείπνο, η Solange φόρεσε ένα φόρεμα του Stéphane Rolland, ο οποίος σχεδίασε και την ολόσωμη φόρμα της.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης