Ρουβάς με «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» νίκησαν Σεφερλή και «Ανατροπή»

Ρουβάς με «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» νίκησαν Σεφερλή και «Ανατροπή»

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού με διάθεση αυτοσαρκασμού για την πορεία του, τις στιγμές από τη ζωή του, τα σχέδιά του και τους «Ήρωες Άναμεσά Μας», την κοινωνική αποστολή των οποίων θα παρουσιάσει και πάλι από φέτος

Ρουβάς με «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» νίκησαν Σεφερλή και «Ανατροπή»
Ποδαρικό στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» του Θέμου Αναστασιάδη, η οποία συνεχίζεται για 15η χρονιά, έκανε ο Σάκης Ρουβάς.

Το «Όλα Μπιπ» κέρδισε την πρώτη θέση στην προτίμηση των τηλεθεατών στη ζώνη προβολής του.

Η εκπομπή ήρθε επίσης πρώτη στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1  σημειώνοντας στο δυναμικό κοινό ποσοστό τηλεθέασης 25% σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της ΑGB.  Μάλιστα το ποσοστό στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο ανέβηκε στο 27,4%.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, καλεσμένος στην «Ανατροπή» του Mega ήταν ο Μάρκος Σεφερλής (σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 15%), στον Alpha προβλήθηκε σε επανάληψη επεισόδιο της σειράς «Αστυνόμος Μπέκας» και στο Star η ξένη ταινία «Ξέσπασμα».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στον Θέμο Αναστασίαδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού με διάθεση αυτοσαρκασμού για την πορεία του, τις στιγμές από τη ζωή του, τα σχέδιά του και τους «Ήρωες Άναμεσά Μας», την κοινωνική αποστολή των οποίων θα παρουσιάσει και πάλι από φέτος.



Δεκαπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ο Θέμος υποδέχτηκε τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, ο οποίος παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη και καθήλωσε το κοινό.

Ο τραγουδιστής, φέτος, πρόκειται να ενσαρκώσει στο θέατρο τον Ηρακλή μία παράσταση που θα απευθύνεται σε μικρά και... μεγάλα παιδιά.



«Είναι οι 12 άθλοι του Ηρακλή. Είναι θεατρικό με μουσική και με τραγούδια. Δεν είναι ακριβώς μιούζικαλ, είναι πιο πολύ θεατρικό όμως νομίζω πως τίποτε από αυτά δεν καλύπτει στην πραγματικότητα από αυτό τελικά θα παρουσιάσουμε. Να το πούμε σαν ένα μεγάλο θέαμα. Το σημαντικό και αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να είναι μία παράσταση για όλο τον κόσμο», εξήγησε ο Σάκη Ρουβάς.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «ΌΛΑ Μπιπ», ο καλλιτέχνης σχολίασε και την κοινή του εμφάνιση με την Δούκισσα Νομικού στο μεγάλο φινάλε της μεγάλης του περιοδείας «Τhe Ace Οf Hearts Tour». Μάλιστα κατά την διάρκεια της κουβέντας τους, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει στον Σάκη Ρουβά πως είναι μία κρυφή... ρουβίτσα και μάλιστα ο ίδιος της έχει υπογράψει στο παρελθόν πέντε αυτόγραφα.



Τέλος ο τραγουδιστής αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό πώς ξεκίνησε η επαφή του με το τραγούδι.

«Μου έλεγε η μητέρα μου ότι τραγουδούσα πριν καλά–καλά μιλήσω. Υπήρχε ένα τραγούδι... «Λόλα», ένα Ιταλικό τραγούδι νομίζω είναι και όποτε μπαίναμε στο λεωφορείο να πάμε στο χωριό μου έλεγε η μητέρα μου πως το τραγουδούσα. Μετά, θυμάμαι όλα μου τα απογεύματα που γύριζα από την ενόργανη, 8, 9, 10 ετών και επειδή μέναμε σε μία περιοχή εκτός σχεδίου πόλεως, δεν υπήρχε φωτισμός, φοβόμουν στο δρόμο, μέχρι να τελειώσει η προπόνηση, περπατούσα και επειδή φοβόμουν τραγουδούσα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης