Η «ερωμένη» της Αντέλ είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ!

Η «ερωμένη» της Αντέλ είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ!

Η πανέμορφη, Γαλλίδα ηθοποιός, Λεά Σεϊντού, μετά τις τολμηρές και ομοφυλοφιλικές σκηνές με την συμπρωταγωνίστρια της, Αντέλ Εξαρχόπουλος, θα αναστατώσει τον Ντάνιελ Κρεγκ, στη νέα ταινία για τον πράκτορα 007

Η «ερωμένη» της Αντέλ είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ!
Τα μαρτυρικά γυρίσματα στα οποία την υπέβαλλε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η ζωή της Αντέλ», Αμπντελατίφ Κεσίς, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της, απέδωσαν καρπούς. Η πανέμορφη Γαλλίδα ηθοποιός, Λεά Σεϊντού, η «ερωμένη» της Αντέλ (Αντέλ
Εξαρχόπουλος» στην ταινία που κέρδισε πέρυσι τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται.


Κλείσιμο

Μετά τη συμμετοχή της, στον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου, η 29χρονη καλλονή βάζει πλώρη για το Χόλιγουντ. Τα τελευταία νέα θέλουν την Σεϊντού να αναστατώνει τον Ντάνιελ Κρεγκ, στην νέα ταινία James Bond. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή ηθοποιός έχει εξασφαλίσει τη θέση της στο καστ της επερχόμενης ταινίας, ενσαρκώνοντας το νέο κορίτσι του πράκτορα 007.

Αυτή την περίοδο, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Σαμ Μέντες επιμελείται τις λεπτομέρεις του look της Σεϊντού, αναδεικνύοντας το σεξάπιλ της ηθοποιού.

Η Λεά, εκτός από την αξιόλογη πορεία της στο ευρωπαϊκό σινεμά, έχει να επιδείξει σημαντικές συνεργασίες και στο Χόλιγουντ. Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε μεγάλες παραγωγές  όπως  το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Αλεν και το  «Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο Φάντασμα», δίπλα στον Τομ Κρουζ.




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης