Γιώργος Αυτιάς: Θέλει θάρρος ο καρκίνος

«Τον φοβήθηκα. Δεν τον υποτίμησα, αλλά τον αντιμετώπισα με δυνατή ψυχολογία»

Για την προσωπική εμπειρία του με την επάρατη νόσο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Γιώργος Αυτιάς, δηλώνοντας ότι δεν φοβήθηκε τον καρκίνο, αλλά ούτε τον υποτίμησε.
 
«Ναι, είχα ένα μικρό καρκινάκι. Το ανακάλυψα, έκανα βιοψία και το προλάβαμε», αποκάλυψε και συνέχισε: «Τον φοβήθηκα. Δεν τον υποτίμησα, αλλά τον αντιμετώπισα με δυνατή ψυχολογία. Δεν ξέρω πως θα λειτουργούσα αν δεν είχα δουλειά. Θέλουν θάρρος αυτές οι καταστάσεις»
 
Σε ερώτηση σχετικά με το αν τον σόκαρε το γεγονός ότι είχε καρκίνος, ο Γιώργος Αυτιάς είπε στο περιοδικό ΕΓΩ!: «Τη χαρά και τη λύπη πρέπει να τη βιώνεις χωρίς ακρότητες. Ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας το βίωσα τελείως μόνος. Στην οικογένεια μου είπα την αλήθεια ήρεμα. Δεν έκανα ανακοινώσεις τύπου... “Πεθαίνω αύριο”. Τώρα πια είμαι καλά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

macron_usa_c

Για την τριήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ετοίμασε σχολαστικά τη βαλίτσα της, η οποία περιέχει πέντε σύνολα του αγαπημένου της γαλλικού οίκου μόδας - Γιατί η Μελάνια Τραμπ κέρδισε τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές