Κιμούλης: Η ανεργία είναι οι άνθρωποι, όχι οι αριθμοί σε ένα Excel

Κιμούλης: Η ανεργία είναι οι άνθρωποι, όχι οι αριθμοί σε ένα Excel

Ο γνωστός ηθοποιός κάλεσε τους πολίτες να επιστρέψουν στην πολιτική, για να αλλάξουν τα πράγματα

Αισιοδοξία από Σουμάχερ!
Κιμούλης: Η ανεργία είναι οι άνθρωποι, όχι οι αριθμοί σε ένα Excel
Καλεσμένος στην Πόπη Τσαπανίδου και στην εκπομπή «LIVE U» ήταν το πρωί της Τρίτης ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης.

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ανεργία, την οικονομική κρίση, αλλά και για την ανάγκη να επιστρέψουν οι Έλληνες στην πολιτική.

Κλείσιμο


«Δεν υπάρχει ανεργία. Η αριθμολαγνεία θα μας καταστρέψει. Όταν λένε 25% ανεργία, είναι ένας αριθμός. Άνεργος είναι όμως ο Παναγιώτης, ο Κώστας, η οικογένειά του. Αυτό έχει ξεχαστεί  εντελώς, έχει αποκτήσει ο άνθρωπος απλώς και μόνο μία θέση μέσα σε ένα excel και αυτό είναι τραγικό για όλη την ανθρωπότητα» είπε ο δημοφιλής ηθοποιός για το θέμα της ανεργίας.



Ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε και για την επιτακτική ανάγκη να συμμετάσχουν ενεργά οι πολίτες στην πολιτική.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Περιμένουμε την επιστροφή των πολιτών στην πολιτική. Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι η πολιτική δεν ανήκει σε αυτούς που την ασκούν. Η πολιτική πάνω απ' όλα ανήκει στους πολίτες. Αυτοί που την ασκούν είναι εντολοδόχοι των πολιτών. Αν δεν επιστρέψουν οι πολίτες στην πολιτική, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η παραμικρή αλλαγή. Και όταν λέω να επιστρέψουν στην πολιτική, δεν εννοώ μόνο να κατέβουν οι ίδιοι στις εκλογές, εννοώ να επιστρέψουν στην πίστη ότι δεν γίνεται να είσαι ένα πρόσωπο που κατοικεί, ζει στην πόλη και δεν ασχολείται με την πολιτική».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, τέλος, τόνισε πως δεν ζούσαν όλοι οι Έλληνες πλούσια στο παρελθόν, αλλά ένα μέρος αυτών και συμπλήρωσε πως η τηλεόραση βοήθησε στο να βγει μπροστά αυτή η μερίδα ανθρώπων, προβάλλοντας το lifestyle τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης