Αποστολής Τότσικας: Είχε καβαλήσει ποτέ το καλάμι;

Αποστολής Τότσικας: Είχε καβαλήσει ποτέ το καλάμι;

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μπρούσκο» έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό «Omikron» της Κύπρου όπου μίλησε για την σύντροφο του Ρούλα Ρέβη ενώ αποκάλυψε αν υπήρξε περιόδος που είχε καβαλήσει το καλάμι...

Οι σπόντες  του Λάκη σε Ρούλα και ζεύγος Λιάγκα!
Αποστολής Τότσικας: Είχε καβαλήσει ποτέ το καλάμι;
Ο Αποστόλης Τότσικας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στο κυπριακό περιοδικό «Omikron». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σύντροφο του και φωτογράφο Ρούλα Ρέβη αλλά και για τη σχέση που έχει με την δημοσιότητα.

Καβάλησε ποτέ το καλάμι; «Δεν πέρασα ποτέ από τη φάση της ματαιοδοξίας. Ακόμη και στην αρχή της πορείας μου, με όλο αυτό τον “πανικό” που συνέβαινε, εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να σπάσω τη φόρμα, να κάνω καλά τη δουλειά που αγαπούσα -και συνεχίζω να αγαπώ- και να μπω σε άλλα μονοπάτια. Το πίστευα έτσι κι αλλιώς αυτό το πράγμα, αλλά από την πρώτη μου κιόλας δουλειά, εγώ ήθελα να ψάχνομαι με τους ρόλους. Δεν με απασχολούσαν όλα τα άλλα, το publicity ας πούμε».

Όσο για τη σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στο πως διατηρούμε τη σχέση μας με τη Ρούλα τόσο όμορφη, τα τελευταία 6 χρόνια που είμαστε μαζί, αλλά νομίζω πως έχουμε βρει το ρυθμό και τον τρόπο επικοινωνίας μας. Άλλωστε, η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος που περνάς καλά όταν είσαι μαζί της, με το χιούμορ, την ειλικρίνεια και την αλήθειά της. Κι εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι εξαίρεση σε αυτό που την κάνει να κερδίζει τους ανθρώπους και να αγαπιέται τόσο πολύ».

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης