Γενέθλια με τον πρώην έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Γενέθλια με τον πρώην έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Έκλεισε τα 34

Γενέθλια με τον πρώην έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Τα γενέθλιά της είχε η Ντορέττα Παπαδημητρίου την Τρίτη και φυσικά οι ευχές που δέχτηκε στα social media ήταν πάρα πολλές!
 
Αν κρίνει, δε, κανείς και από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter φαίνεται ότι πέρασε αρκετές ώρες με τον πρώην σύντροφό της, Αντίνοο Αλμπάνη, λίγο πριν πρεμιέρα της παράστασης «Hangover 4» στην οποία πρωταγωνιστεί.
 
«Καλημέρα!!! Ξύπνησα με πολύ ωραίες ευχές..34 λοιπόν και τα γιορτάζω με μια...πρεμιέρα!! Γενέθλια με Hangover έτσι για να μας πάει γούρι!!!!», έγραψε η ηθοποιός, αναρτώντας και φωτογραφίες της μέσα από το θέατρο.
 
Κλείσιμο
Αλλά και ο Αντίνοος έκανε τα δικά του post στο twitter, από το θέατρο στο οποίο ανεβαίνει η παράσταση «Το κουρδιστό πορτοκάλι», με τον Άρη Σερβετάλη στον κεντρικό ρόλο, στην οποία παίζει ο Αντίνοος. Ο ηθοποιός ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram με τις συμπρωταγωνίστριές του, Eυδοκία Ρουμελιώτη και Βίκυ Παπαδοπούλου, ενώ εντύπωση προκάλεσε η φωτογραφία της Ντορέττας που δεν ανήκει στους ηθοποιούς που θα παίξουν μαζί του στην παράσταση.




 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης