Η Αθηνά Ωνάση έγινε... παρανυφάκι!

Η Αθηνά Ωνάση έγινε... παρανυφάκι!

Έχοντας στο πλευρό της το σύντροφό της, Álvaro de Miranda Neto, η χρυσή κληρονόμος έγινε παράνυφος της ετεροθαλούς αδελφής της, Sandrine

Η Αθηνά Ωνάση έγινε... παρανυφάκι!
Μπορεί τη βροχή να μην την περίμεναν και να τους δυσκόλεψε κάπως, αλλά η Αθηνά Ωνάση δεν πτοήθηκε, φόρεσε το ροζ μεταξωτό φόρεμά της και έγινε παράνυφος στο γάμο της ετεροθαλούς αδελφής της, Sandrine.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, η 28χρονη κληρονόμος έδειχνε χαλαρή και χαρούμενη, την ώρα που την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός να έχει «στριμωχτεί» κάτω από μία ομπρέλα με το σύζυγό της, Álvaro de Miranda Neto, για να μη βραχεί.

Κλείσιμο
 
 

Η Αθηνά παντρεύτηκε τον Álvaro το 2005 και είναι η μόνη κληρονόμος του μεγιστάνα της ελληνικής ναυτιλίας, Αριστοτέλη Ωνάση, και το μόνο εγγόνι του από την κόρη του, Χριστίνα.

Η αδελφή της, Sandrine είναι η κόρη του πατέρα της Αθηνάς, Thierry Roussel και της δεύτερης συζύγου του, Marianne Landhage. Φορώντας ένα λευκό νυφικό γεμάτο δαντέλα, που ολοκληρωνόταν από ένα ρομαντικό ντεκολτέ, η 26χρονη ήταν πολύ όμορφη τη μέρα του γάμου της και δε σταμάτησε να χαμογελά την ώρα που έφτανε με το αυτοκίνητο στην εκκλησία.

   

Στο χέρι της, κρατούσε ένα όμορφο μπουκέτο από κρεμ και ροζ τριαντάφυλλα, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε ένα κομψό χαμηλό κότσο.
 
Η εκκλησία, στο μικρό χωριό της Villeny, είναι κοντά στο κτήμα Bonneville, που διαθέτει ο Roussel στο βορειότερο γαλλικό διαμέρισμα της Salogne, εκεί όπου έγινε και ο γάμος των γονιών της Sandrine.



Έχοντας για παρανυφάκι την ετεροθαλή αδελφή της, Αθηνά, που ταξίδεψε από το Σάο Πάολο, όπου πλέον ζει μόνιμα στη Γαλλία για το ευτυχές γεγονός, η νύφη δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Μετά το μυστήριο, το νιόπαντρο ζευγάρι επιβιβάστηκε σε μια vintage μαύρη Rolls Royce στολισμένη με ροζ και λευκές κορδέλες.


   










 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης