Κώστας Μαρτάκης: Tο καλοκαίρι δεν είναι η πιο ερωτική εποχή

Κώστας Μαρτάκης: Tο καλοκαίρι δεν είναι η πιο ερωτική εποχή

«Ο σκοπός της δουλειάς να κάνουμε τον κόσμο να περνά καλά!»

Κώστας Μαρτάκης: Tο καλοκαίρι δεν είναι η πιο ερωτική εποχή

Για το πώς πέρασε το καλοκαίρι του, αλλά και για τα διάφορα ταλέντα του μίλησε σε τηλεοπτικό περιοδικό ο Κώστας Μαρτάκης.

«Το καλοκαίρι έκανα μια μεγάλη, πολύ επιτυχημένη περιοδεία στην περιφέρεια και τα νησιά. Η αγάπη που έλαβα από τον κόσμο με χαροποίησε και με γέμισε ενέργεια και όρεξη. Πέραν από τις συναυλίες βέβαια κατάφερα να ξεκλέψω και λίγο χρόνο για διακοπές με φίλους» είπε ο τραγουδιστής μιλώντας για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Κλείσιμο

Όσο για το αν θεωρεί το καλοκαίρι την πιο ερωτική εποχή, ο Κώστας Μαρτάκης είπε στο περιοδικό 7 Μέρες TV: «Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή. Ίσως βέβαια να υπάρχει αυτή η γενικότερη άποψη λόγω του ότι ο κόσμος βγαίνει πιο πολύ το καλοκαίρι και κατ' επέκταση κοινωνικοποιείται και περισσότερο».

Με αφορμή την καλοκαιρινή του επιτυχία με τίτλο «Paradise» αποκάλυψε και ποιος είναι ο δικός του παράδεισος: «Ο δικός μου παράδεισος είναι το σπίτι μου. Νομίζω το ίδιο ισχύει για τον καθένα μας».

Τέλος, έκανε και έναν απολογισμό για τις συμμετοχές του σε talent show, όπως το Dancing with the stars και το Your Face Sounds Familiar: «Χαίρομαι πολύ που συμμετείχα σε αυτά τα shows. Μου έδωσαν την δυνατότητα να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε νέα πράγματα και, όπως έχω πει και άλλες φορές, μου αρέσει πολύ να δέχομαι καινούριες προκλήσεις, όπως επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα να τσαλακώνω την εικόνα μου. Όταν δεν φοβάσαι να εκτεθείς σε νέες δοκιμασίες, τότε πραγματικά μαθαίνεις, βελτιώνεσαι, εξελίσσεσαι και τότε ξέρεις ότι είσαι καλά με τον εαυτό σου. Επιπλέον, είμαι θετικός στο να συμμετέχω σε τέτοιου είδους παραγωγές γιατί, εκτός του ότι δημιουργούνται πολλές νέες θέσεις εργασίας, μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω ψυχαγωγία, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός της δουλειάς να κάνουμε τον κόσμο να περνά καλά!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης