Ηλιάδη – Γκέντσογλου: Από Μύκονο σε… Μύκονο

Ηλιάδη – Γκέντσογλου: Από Μύκονο σε… Μύκονο

Πιο ερωτευμένοι δεν πάει!

Ηλιάδη – Γκέντσογλου: Από Μύκονο σε… Μύκονο
Στην αρχή το έπαιζαν γνωστοί, μετά φίλοι και τώρα που αποφάσισαν να το παραδεχτούν ότι είναι μαζί δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλο.
 
Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου είναι πολύ ερωτευμένοι και φρόντισαν να το αποδείξουν για ακόμα μια φορά στο δεύτερο τριήμερο που αποφάσισαν να περάσουν στη Μύκονο.

Τι και αν ο ποδοσφαιριστής σε πρόσφατη συνέντευξή του χαρακτήρισε λάθος το ότι πήγε με την σύντροφό του στη Μύκονο και έτσι έγινε γνωστή η σχέση τους, το ζευγάρι... ξαναχτύπησε!
 
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «Hello», τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι πλέον πιο διαχυτικοί από ποτέ μεταξύ τους και δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλο.
Κλείσιμο
 
Άλλοτε παρέα με φίλους και άλλοτε μόνοι, απόλαυσαν χαλαρές στιγμές στις παραλίες και τα σοκάκια του νησιού, όπου ήταν… αχώριστοι.

Τώρα άλλωστε το ζευγάρι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο μπορεί τον κοινό ελεύθερο χρόνο του, μιας και σε λίγο καιρό, η απόσταση θα τους χωρίσει, αφού ο Σάββας θα πάει Ιταλία, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα της Λιβόρνο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης