Την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία της συζύγου του, της Αφροδίτης Σκαφίδα, στη ζωή του εξέφρασε ο Πύρρος Δήμας, με αφορμή τα γενέθλιά της.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχηθεί και δημόσια στη γυναίκα του. Αφού δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, την ευχαρίστησε για την κοινή τους πορεία. Όπως έγραψε στην ανάρτησή του: «Σε ευχαριστώ για όλα όσα είμαστε και για όλα όσα χτίζουμε κάθε μέρα. Σε αγαπώ. Χρόνια πολλά».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.