Η Τόνια Σωτηροπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του MEGA «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον άκρως ανατρεπτικό ρόλο στον οποίο συμμετέχει στο πέμπτο και στο έκτο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου.
«Παίρνω κάθε εβδομάδα τεράστια χαρά που βλέπω τη σειρά κανονικά, όπως και οι τηλεθεατές κάθε Πέμπτη. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για την ηρωίδα που υποδύομαι, τη Νίκη. Τον Βασίλη Κεκάτο δεν τον ενδιαφέρει η πρώτη εικόνα που έχει για τον κάθε ηθοποιό και έτσι σε εμένα ανέθεσε κάτι πολύ ανατρεπτικό, που δεν έχω ξανακάνει ποτέ στην καριέρα μου» είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε τη συνέντευξη
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx3nh775ch69)
Και συνεχίζοντας: «Με πήγε σε κάτι πολύ κόντρα, με έβαλε στη διαδικασία να δουλέψω πολύ σκληρά για να τα καταφέρω. Η Νίκη που υποδύομαι, είναι θα μπορούσαμε να πούμε, η ωραία του χωριού! Μία γυναίκα που έζησε πολύ αντισυμβατικά για την κλειστή κοινωνία, δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά. Οι κεντρικοί ήρωες του "Milky Way", η Μαρία και ο Τζο τη γνωρίζουν σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής της, καθώς είναι καρκινοπαθής στο τελικό στάδιο και υποφέρει από έντονους πόνους».
Η Τόνια Σωτηροπούλου τόνισε πάντως, ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται, παρά την ασθένεια που περνά, είναι ένα πολύ φωτεινό πλάσμα, μέσα στο χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό.
Κλείσιμο
«Μέσα από αυτά που θα πει στη Μαρία, θα δώσει λύσεις και απαντήσεις που το 17χρονο κορίτσι ψάχνει διακαώς», πρόσθεσε η ηθοποιός.
Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ο οποίος ήταν παρών στην ενδιαφέρουσα κουβέντα, τόνισε το εξής: «Η πρωταγωνίστρια του "Milky Way" συναντά ανθρώπους - σταθμούς, που της δείχνουν τον δρόμο. Αλλοτε με πιο ονειρικό τρόπο όπως συμβαίνει με την Ελένη Φουρέιρα και άλλοτε με πιο γήινο, όπως στην περίπτωση της Τόνιας Σωτηροπούλου».
Στο τέλος της συζήτησης, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε: «Ευχαριστούμε πολύ και το MEGA που έγινε το τηλεοπτικό σπίτι αυτής της τόσο ωραίας σειράς!».
Η σειρά «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23:10.
Από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Ορέστη Χαλκιά, τον Κωστή Μαραβέγια, τη Χριστίνα Μπόμπα, και τη Μαίρη Βυτινάρος μέχρι την Όλγα Ντάλλα, τη Genevieve Majari και τη Γαία Μερκούρη όλοι επιλέγουν Converse!
Το UniversityofWestLondon και το «δικό μας» BCACollege ιδρύουν στο Λονδίνο Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτιλιακών Σπουδών, μια εξέλιξη σημαντική για την Εκπαίδευση, τη Ναυτιλία, το επιχειρείν και την εξωστρέφεια.
Εγινε ηθοποιός γιατί πίστευε και εξακολουθεί να πιστεύει πως στη σκηνή μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό της - Για να το καταλάβει βέβαια χρειάστηκε ένα σύντομο φλερτ με τη συγγραφή και τη δημοσιογραφία