Φιλαράκια: Σεναριογράφος της σειράς κατηγορεί τους ηθοποιούς ότι σαμπόταραν τα αστεία της
«Δεκάδες καλά αστεία απορρίφθηκαν μόνο και μόνο, επειδή ένας από αυτούς μουρμούρισε τα λόγια του, τρώγοντας μια μπουκιά μπέικον» εξηγεί
Τα «Φιλαράκια» παραμένουν μέχρι και σήμερα, μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και αγαπήθηκαν από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.
Αν και οι σκηνές προκαλούσαν άφθονο γέλιο στο κοινό, κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβαινε στο σετ μέχρι να βγει το επεισόδιο στη μικρή οθόνη.
Για αυτό, μίλησε μια από τις σεναριογράφους, η Πάττι Λιν στα απομνημονεύματά της, με τίλτο «End Credits: How I Broke Up with Hollywood». Όπως αναφέρει σε αυτά, η ίδια δεν έχει όμορφες αναμνήσεις από τη δημοφιλή σειρά. «Δεν έμαθα πολλά, εκτός από το ότι δεν ήθελα να ξαναδουλέψω σε κωμωδία», είπε χαρακτηριστικά.
Εξήγησε μάλιστα, ότι υπάρχουν λόγοι να μη θυμάται με χαρά τις ώρες που δούλευε στο σετ. Σημαντικός παράγοντας ήταν το γεγονός ότι εκείνη μπήκε σε μια ήδη «σχηματισμένη» ομάδα.
Επιπλέον, δεν είχε καλή συνεργασία με τους ηθοποιούς της σειράς. «Οι ηθοποιοί έμοιαζαν δυσαρεστημένοι που ήταν δεσμευμένοι σε μια βετεράνικη σειρά κι ένιωθα ότι ρωτούσαν συνεχώς πώς θα μπορούσε να τους εξυπηρετήσει κάθε σενάριο με έναν συγκεκριμένο τρόπο», δήλωσε.
«Όλοι ήξεραν πώς να κάνουν τους ανθρώπους να γελούν, αλλά αν δεν τους άρεσε ένα αστείο, το σαμπόταραν, ξέροντας ότι θα το ξαναγράψουμε. Δεκάδες καλά αστεία απορρίφθηκαν μόνο και μόνο, επειδή ένας από αυτούς μουρμούρισε τα λόγια του, τρώγοντας μια μπουκιά μπέικον», εξηγεί.
Τέλος, αναφέρει πως σπάνια κάποιος από το καστ έλεγε καλά λόγια για το σενάριο ή τα αστεία που είχαν γραφτεί. «Όλοι κάθονταν στο διαμέρισμα της Μόνικα και του Τσάντλερ και συζητούσαν το σενάριο. Ήταν η πρώτη ευκαιρία που είχαν οι ηθοποιοί να εκφράσουν τις απόψεις τους και το έκαναν δυνατά», ανέφερε.
«Σπάνια είχαν κάτι θετικό να πουν κι όταν έθεταν προβλήματα, δεν πρότειναν ποτέ λύσεις. Αυτές οι συναντήσεις τους ήταν επιθετικές και δεν είχαν την ελαφρότητα που θα περίμενε κανείς στη δημιουργία μιας κωμικής σειράς», πρόσθεσε κλείνοντας.
Με μια μεσογειακή κουζίνα που βασίζεται στα βιολογικά λαχανικά που καλλιεργεί το ίδιο και στο εξαιρετικό κρέας που προμηθεύεται από μικρές ελληνικές φάρμες, το Περιβόλι στη Βάρη είναι ο ορισμός του αληθινού farm-to-table εστιατορίου.
Σημαντικές ειδήσεις και εντυπωσιακές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον των τηλεπικοινωνιών, αλλά και την καθημερινότητά μας, προέκυψαν από το Ultra Broadband Forum (UBBF) 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι, πριν από λίγες εβδομάδες