Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης αποκαλύπτει στον Στρατή ότι είναι γιος του Νώντα

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης αποκαλύπτει στον Στρατή ότι είναι γιος του Νώντα

Απόψε στις 22:40, στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

auti_i_nixta_menei
Στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ο Σταματιάδης τυπώνει την αλήθεια για τον Χρήστο. Ο Στρατής πιέζει τον Άλκη να του πει την αλήθεια κι εκείνος του αποκαλύπτει ότι είναι γιος του Νώντα. Κάτι που ακούει και ο Ντίνος. Ο Τάσος πηγαίνει στο λέσχη αναζητώντας δουλειά και πέφτει πάνω στον Άλκη. Όταν η Βρεττώ ακούει από τον Χρήστο ότι η Μαρίνα δεν σκότωσε τον Νώντα, καταρρέει.

Δείτε το τρέιλερ
Αυτή η νύχτα μένει | Τρίτη 22:40

Ο Σταματιάδης αποφασίζει να δημοσιεύσει το άρθρο για τον Χρήστο Αναγνώστου. Μετά από αυτό τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Ο Πόντικας ακούει ένα απρόσμενο νέο από τον Γρηγόρη για το καφενείο, που θα του αλλάξει τη ζωή. Η Εύη βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απελπισία μην μπορώντας να καταλάβει τι συμβαίνει. Την ίδια στιγμή η αστυνομία φθάνει στο «Όνειρο» αναζητώντας τον Ντίνο.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Γιώργος Παπαπαύλου, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσκιώτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε τις απαντήσεις σε Μαθηματικά, Βιολογία και Αρχαία

Γκάμπορ Μάτε: Ο «Μεσσίας του τραύματος» έρχεται στη Μάνη

Γιώργος Γεωργίου: Οι αντιφάσεις ενός cult ήρωα - Οι ατάκες του που δίχασαν


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης