Παντρεύτηκαν Ρωμανός Ροδόπουλος και Μαργαρίτα Βλάσση - Δείτε φωτογραφίες

Παντρεύτηκαν Ρωμανός Ροδόπουλος και Μαργαρίτα Βλάσση - Δείτε φωτογραφίες

Στην κατοικία της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στα Βόρεια προάστια ο Ρωμανός Ροδόπουλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μαργαρίτα Βλάσση ενώπιον 350 καλεσμένων

gamos-mak
Το τελευταίο Σάββατο της άνοιξης επέλεξαν ο «Βενιαμίν» της οικογένειας Ροδόπολου Ρωμανός και η γυναίκα που τον έπεισε να εγκαταλείψει τον βίο του εργένη, Μαργαρίτα Βλάσση, για να παντρευτούν.

Το μυστήριο τελέστηκε στην έπαυλη της οικογένειας στην Άνοιξη, στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου παρουσία τριακοσίων πενήντα καλεσμένων που κάθισαν στις θέσεις τους, μέσα σε ένα ντεκόρ που κυριαρχούσαν τα λευκά τριαντάφυλλα. Ο 34χρονος Ρωμανός περίμενε υπομονετικά την αγαπημένη του, έχοντας δίπλα του φίλους και συγγενείς να τον πειράζουν λέγοντας του ότι προλαβαίνει να φύγει ακόμη.

Τελικά η Μαργαρίτα μέσα σε ένα ονειρικό νυφικό δεν άργησε να εμφανιστεί στο πλευρό του δικηγόρου πατέρα της Σπύρου Βλάσση, ο οποίος την παρέδωσε στον γαμπρό.

Δείτε φωτογραφίες

012-DSC_3131
Ο δικηγόρος Σπύρος Βλάσσης συνοδεύει την κόρη του Μαργαρίτα
gamos_2
Το ζευγάρι
gamos_4
Το ζευγάρι με τους κουμπάρους του
gamos_5
Από αριστερά: Ντίνος και Πόπη Ροδόπουλου, το ζευγάρι και ο Σπύρος Βλάσσης με την σύζυγό του Μαρία

gamnos_9
Η νύφη με τις φίλες της
Κλείσιμο

Screenshot_95
Τα αδέρφια του γαμπρού και της νύφης μαζί με το ζευγάρι


Με τον ήλιο να λάμπει ακόμη ξεκίνησε το θρησκευτικό τελετουργικό του γάμου και κάπου εκεί άρχισαν να περισσεύουν τα ευτυχισμένα βλέμματα, τα χαμόγελα και κάποια δάκρυα συγκίνησης-γυναικεία στην πλειοψηφία τους-την ώρα που οι κουμπάροι άλλαζαν τα στέφανα στο ζευγάρι.

Παρά τις κάποιες προτροπές για το πατροπαράδοτο πάτημα στο «η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα», η 28χρονη δικηγόρος δεν το έπραξε, ενώ την ίδια στιγμή ο γαμπρός επέλεξε να σηκώσει το «επίφοβο» πόδι στον αέρα, κάτι που προκάλεσε στιγμιαίο γέλιο.

Στο «Ησαΐα χόρευε» ο πόλεμος με το ρύζι ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενος, ενώ αμέσως μετά το τέλος της τελετής, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τις οικογένειες και τους κουμπάρους του, το ζεύγος Βασίλη και Βιβή Διαμαντίδη και την Έλενα Γεωργακοπούλου.

Αμέσως μετά παρατέθηκε ένα κοκτέιλ στους καλεσμένους, που πέρασαν κατόπιν στον κυρίως χώρο της γαμήλιας δεξίωσης, εκεί όπου ένα ονειρικό art de lat able τους περίμενε, ενώ ο στολισμός δια χειρός Φαίης Βαλλίδη ήταν μια πανδαισία του λευκού χρώματος.

gamos_10
gamos_7


Η είσοδος του ζευγαριού έγινε μέσα σε μια θύελλα χειροκροτημάτων, ενώ αμέσως μετά έκοψαν την εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα και ο πατέρας του γαμπρού Ντίνος Ροδόπουλος πήρε τον λόγο. Φανερά συγκινημένος ο ιδρυτής του Ομίλου «ΙΕΚ Ακμή» και του «Μητροπολιτικού Κολεγίου» μίλησε για το μοναδικό συναίσθημα που διακατέχει έναν γονιό την ημέρα που παντρεύει το παιδί του, ενώ η σύζυγος του Πόπη Ροδοπούλου τον παρακολουθούσε συγκινημένη έχοντας απέναντι τα άλλα δύο αγόρια της.

Όπως επισήμανε ο Ντίνος Ροδόπουλος μετά τον Ρωμανό, σειρά παίρνει σε λίγο καιρό ο πρωτότοκος Ανδρέας για να παντρευτεί, αφήνοντας πλέον «μόνο» τον μεσαίο γιο Βαγγέλη, να δηλώνει εργένης. «Με αυτόν δεν ξέρω τι θα γίνει» είπε χαμογελαστός κάτι που έφερε γέλια στους καλεσμένους της οικογένειας, ανάμεσα στους οποίους ήταν δυνατά ονόματα του επιχειρείν και της ναυτιλίας, αλλά και φίλοι των παιδιών.

Μετά το εξαιρετικό φαγητό των τεσσάρων πιάτων, οι ρυθμοί άρχισαν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν με τους Golden Singers που τραγούδησαν ξένες επιτυχίες, ενώ το ζευγάρι των νεόνυμφων πέρασε από όλα τα τραπέζια για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που έδωσαν το παρόν στη πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής.

Προηγήθηκε φυσικά η γνωριμία του νεαρού γόνου με την γοητευτική δικηγόρο τον Ιούλιο του 2019 στην Κίμωλο, η οποία σηματοδότησε την αρχή ενός ειδυλλίου που κατέληξε στον υπέροχο γάμο του περασμένου Σαββάτου.

Εκεί όπου όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους όταν ανέβηκαν στη σκηνή οι «Μέλισσες» ενώ την ίδια στιγμή οι γονείς των παιδιών παρακολουθούσαν διακριτικά τη νεώτερη γενιά να διασκεδάζει.

gamos1
Ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας
gamos_9


Η κατάσταση άλλαξε όταν γύρω στις μία το βράδυ εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος για δώσει την λαϊκή νότα της βραδιάς στον λαμπερό γάμο, με την πίστα να γεμίζει ασφυκτικά. Από τις πιο όμορφες στιγμές του πάρτι ήταν η στιγμή που ο Ντίνος και η Πόπη Ροδόπουλου χόρεψαν τα «Μαργαριτάρια», παραδίδοντας μαθήματα του πως χορεύεται το χασάπικο στους νεώτερους.

Οι τελευταίοι καλεσμένοι αποχώρησαν γύρω στις τέσσερις και μισή, ενώ το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει το γαμήλιο ταξίδι του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης