Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Απάντησε στο αν θα έκανε ποτέ ταινία Marvel

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Απάντησε στο αν θα έκανε ποτέ ταινία Marvel

Ο γαμπρός του διάσημου ηθοποιού είναι ο γνωστός σε όλους Κρις Πρατ, που υποδύεται τον πρωταγωνιστή στις ταινίες «Guardians of the Galaxy»

arnold_schwarzenegger_2
Σε μια νέα συνέντευξη για το «Men's Health», ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αναφέρθηκε στο αν θα ήθελε ποτέ να συμμετάσχει στο σύμπαν της Marvel

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος πρώην bodybuilder απάντησε: «Αν ο ρόλος είναι κατάλληλος!».

Οι θαυμαστές της Marvel ίσως θυμούνται ότι ο πρωταγωνιστής του «Terminator» πρόσφατα επαίνεσε τον Κρις Πρατ για την ερμηνεία του ως Star-Lord/Peter Quill στο «Guardians of the Galaxy Vol. 3» μέσω ενός μηνύματος στο Twitter.

Κλείσιμο
Έγραψε πως «είδα το "GuardiansOfTheGalaxyVol3" χθες το βράδυ και ουάου, Κρις τα πήγες τέλεια. Ένα ασταμάτητο, τέλειο μείγμα κωμωδίας και δράσης. Το λάτρεψα και είμαι πολύ, πολύ περήφανος για σένα».
shutterstock_2172219737__1_

Ο Πρατ είναι παντρεμένος και μοιράζεται δύο παιδιά - τις κόρες Λάιλα Μαρία, 2 ετών, και Ελοΐζ Κριστίν 11 μηνών - με την κόρη του ηθοποιού, Κάθριν Σβαρτσενέγκερ. Είναι επίσης μπαμπάς του 10χρονου γιου Τζακ, τον οποίο μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Άννα Φάρις.

Όπως ο γαμπρός του, έτσι και ο Σβαρτσενέγκερ είναι απασχολημένος με τους δικούς του ρόλους σε ταινίες δράσης και περιπέτειας.

Τον περασμένο μήνα, το Deadline ανέφερε ότι ο Σβαρτσενέγκερ θα επιστρέψει στην κινηματογραφική οθόνη μετά από τέσσερα χρόνια αποχής με την επερχόμενη ταινία δράσης «Breakout».

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια θα συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Σκοτ Γου για την ταινία, στην οποία ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν άνδρα ονόματι Τέρι Ρέινολντς που ξεκινά να βγάλει τον θετό του γιο από τη φυλακή σε μια ξένη χώρα, αναφέρει το δημοσίευμα. Ο χαρακτήρας «πρέπει να ξεπεράσει έναν υπερβάλλοντα ζήλο δεσμοφύλακα της φυλακής σε μια κούρσα ενάντια στο χρόνο για να αποφύγει τη σύλληψη και να διαφύγει από τη χώρα» μετά τη φυλάκιση του θετού του γιου για ένα ενοχοποιημένο έγκλημα, αναφέρει η σύνοψη.

Μάλιστα, στις 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, η πρεμιέρα της νέας σειράς «Fubar» του Netflix, με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό ηθοποιό.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς
FUBAR | Official Trailer | Netflix

Ο 75χρονος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας εμφανίστηκε ευδιάθετος στο κόκκινο χαλί, ποζάροντας για την προώθηση της καινούριας τηλεοπτικής σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα, σήμερα, στις 25 Μαΐου.

Στην υπόθεση του «Fubar», λίγο πριν αποσυρθεί, ένας πράκτορας της CIA ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό και αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για μια τελευταία δουλειά. Με φόντο τον κόσμο της κατασκοπείας και γεμάτη δράση και χιούμορ, η σειρά εξερευνά την καθολική σημασία των οικογενειακών σχέσεων.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Το καρέ του... Μπλε τάκου και η απόφαση της παραγωγής για τον Καραγκούνια - Δείτε βίντεο

Τίνα Τέρνερ: Από τη συζυγική κακοποίηση, τον εθισμό στις ουσίες και την βαριά κατάθλιψη στην κατάκτηση της ευτυχίας

Σε νευρική κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης