Το MEGA ήταν ο μεγάλος νικητής τη βραδιά των εκλογών

Το MEGA ήταν ο μεγάλος νικητής τη βραδιά των εκλογών

«Κέρδισε» το στοίχημα της τηλεθέασης - Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές

megaekloges2023
Το MEGA ήταν ο απόλυτος νικητής την Κυριακή των εκλογών, επιβεβαιώνοντας την πρωτοκαθεδρία του σε όλα τα μεγάλα γεγονότα.

Στον εκλογικό μαραθώνιο της ημέρας που ξεκίνησε από τις 5 το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, το MEGA επισφράγισε την υπεροχή του και νίκησε τον ανταγωνισμό με 13,3% στο σύνολο του κοινού και 12,5% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Mε την εγκυρότητα και τη συνέπεια που του αναγνωρίζουν σε καθημερινή βάση οι τηλεθεατές, το MEGA κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης και στην πιο κρίσιμη στιγμή της βραδιάς, αυτή της ανακοίνωσης του exit poll. Στο διάστημα 19:00-19:30, το MEGA κυριάρχησε του ανταγωνισμού με 17,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 16,4% στο σύνολο του κοινού. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές.
MEGA_Εκλογες_2023

Το MEGA απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι αποτελεί συνώνυμο της ενημέρωσης στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού. Ο εκλογικός μαραθώνιος με τη Ράνια Τζίμα, τον Γιάννη Πρετεντέρη, τον Νίκο Ευαγγελάτο, την Κατερίνα Παναγοπούλου, τη Νίκη Λυμπεράκη, κορυφώθηκε λίγο μετά τις 17:00 και διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ. Οι τηλεθεατές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην πιο ολοκληρωμένη, έγκυρη, σύγχρονη και πρωτοποριακή εκλογική βραδιά, φέρνοντας το MEGA στην πρώτη θέση με ποσοστό 13,5% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη ήταν θεαματική, καθώς πλησίασε τους 4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Αδιάλειπτη ήταν η ενημέρωση και στα digital media του MEGA. Περισσότερα από 300 posts και stories ανέβηκαν την ημέρα των εκλογών στους επίσημους λογαριασμούς Instagram, Twitter, TikTok και Facebook του MEGA, με βίντεο και animated γραφικά. Eκλογικές ειδήσεις, δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, backstage περιεχόμενο, exit polls και αποτελέσματα επικρατείας αναρτήθηκαν σε πραγματικό χρόνο. To hashtag #MegaEkloges2023 ήταν το μοναδικό hashtag τηλεοπτικού Μέσου που κατάφερε να μπει στα κορυφαία trending topics του Τwitter, ενώ η απήχησή του στα social media ξεπέρασε τους 5,5 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.


Ειδήσεις σήμερα

Η νίκη-σεισμός της ΝΔ φέρνει κάλπες στις 25 Ιουνίου - Το μεσημέρι ο Μητσοτάκης στη Σακελλαροπούλου

Οι «διάσημοι» που έμειναν εκτός Βουλής - Ο Μιθριδάτης, ο Σεϊταρίδης, η Δούνια και οι άλλοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε και στο χωριό του Αλέξη Τσίπρα, το Αθαμάνιο Άρτας
-----

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης