Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Ο κόσμος είναι αυτός που βλέπει, κρίνει, τιμωρεί κι επιβραβεύει»

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Ο κόσμος είναι αυτός που βλέπει, κρίνει, τιμωρεί κι επιβραβεύει»

«Όταν έχεις ετοιμάσει τη στρατιά σου να σε στηρίξει, εσύ ο ίδιος εγκαταλείπεις;» ανέφερε για τον Στέλιο Χανταμπάκη

survivor-all-star__55_
Ο Σπύρος Μαρτίκας τα έχει «βάλει» με τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star και τον κατηγορεί ότι «εγκατέλειψε», ενώ τον στήριζε τόσος κόσμος.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης κι αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η στήριξη του κοινού, ενώ τόνισε πως ήταν λάθος ο Χανταμπάκης να αποχωρήσει λίγο πριν την ψηφοφορία. 

«Τελικά τι είναι το πολυτιμότερο σε αυτό που ζούμε εδώ; Τι είναι αυτό που μας κρατάει δυνατούς και μας κάνει να αντέχουμε στα πιο δύσκολα; Ένα και μοναδικό, η στήριξη κι η αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος είναι αυτός που θα μας κρατήσει και θα παίξει το παιχνίδι. Ο κόσμος είναι αυτός που βλέπει, κρίνει, τιμωρεί κι επιβραβεύει», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csdozqod16pt)


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι αυτό που κάνει τους περισσότερους να δειλιάζουν, να τρομάζουν και μόνο στην ιδέα να βγουν υποψήφιοι. Όλοι διαγράφουμε μια πορεία, μια πορεία έντονη,πρωταγωνιστική στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου. Αυτή η πορεία δημιουργεί οπαδούς, πολλές φορές φανατικούς οπαδούς».

Τέλος, τόνισε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν είχε τίποτα να φοβηθεί, καθώς ένα πολύ μεγάλο μέρος του κοινού τον στήριζε στο Survivor All Star. «Κι όταν έχεις ετοιμάσει τη στρατιά σου να σε στηρίξει, εσύ ο ίδιος εγκαταλείπεις. Όταν έχεις προετοιμάσει όλο σου τον κόσμο να σταθεί υπέρ σου, γιατί έχεις διαγράψει μία υπέροχη πορεία, γιατί όλοι εδώ μέσα στο επιβεβαιώνουν ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν. Κι αυτό το έχει δει και ο κόσμος έξω κι όλος ο στρατός σου είναι έτοιμος να σε στηρίξει. Πριν ανοίξουν οι κάλπες, η ψηφοφορία για να απαντήσει ο κόσμος στην στήριξή σου, έφυγες», είπε κλείνοντας. 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαμά, με βίαζαν κάθε βράδυ στο κελί» - Βίντεο με τις σοκαριστικές μαρτυρίες 17χρονου στο Ηράκλειο

Άξιον Εστί: Η ιστορία της εικόνας που έφτασε από το «περιβόλι της Παναγίας» στην Αθήνα

«Πάρε τη μπάλα και σούταρε»: Έτσι στήθηκε η κίνηση του Ολυμπιακού που έφερε το «τρελό» τρίποντο του Σλούκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης