Ο Λιάγκας, ο Τσουρός και οι… ενοχλημένοι

Ο Λιάγκας, ο Τσουρός και οι… ενοχλημένοι

Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα…

TV_liagas
«Πρέπει να απαντήσω τώρα εγώ. Συνήθως να ξέρετε τα ύποπτα πράγματα δε γίνονται δημόσια. Εγώ δεν έχω πολιορκήσει κανέναν. Έχω δηλώσει και για τους δύο δημόσια και για τον Κουσουλό και για τον Τσουρό την εκτίμησή μου επαγγελματικά κι έχω πει, ότι δυνητικά, αν έμεναν ελεύθεροι, θα ήθελα να συνεργαστώ και με τους δύο. Και επειδή διάβασα σε ένα σάιτ. Δεν έχω κάνει καμία επίσημη πρόταση». Τάδε έφη χθες ο Γιώργος Λιάγκας. Ο οποίος από τηλεοπτικού άμβωνος είχε εκφράσει πριν καιρό την επιθυμία του να συνεργαστεί με αμφότερους τους κυρίους. Οι οποίοι κύριοι τηρούν σιγήν ιχθύος. Εμάς φυσικά λόγος δεν μας πέφτει. Όταν αποφασίσουν, μας ενημερώνουν…

Για μία ακόμη φορά το Mega ενημέρωσε επίσημα πως όλες οι αποφάσεις που θα πάρει ο σταθμός για την ψυχαγωγία, θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα. Και αυτό φυσικά αφορά όχι μόνο τις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, για τις οποίες δεν έχει αποφασιστεί κάτι, αλλά και τα project του prime time εκτός μυθοπλασίας.

Εξαιρετικές ήταν και παραμένουν οι σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και προχωρούν ολοταχώς τα σχέδια για συνεργασία την επόμενη χρονιά. Επίσης εδώ και μήνες οι παίκτες που αποχωρούν επισκέπτονται πρώτα το πλατό του Νίκου Μουτσινά και στη συνέχεια το «Πρωινού μας». Προσοχή στους δράκους.

Όταν υπάρχει διαφωνία μεταξύ παρουσιαστών και παρουσιαστριών ενδείκνυται η τηλεφωνική επικοινωνία και όχι η κατασπατάληση του τηλεοπτικού χώρου και χρόνου. Και της υπομονής μας θα προσθέσω.

Δεν έχει συμφωνήσει ακόμη η Ζέτα Μακρυπούλια. Το συγκεκριμένο συμβόλαιο θα είναι από τα πιο δύσκολα της σεζόν.

Το 15,2% στο κοινό 15-44 άγγιξε το «My style rocks» τη Δευτέρα. Εχει δυναμική το παιχνίδι και σίγουρα καλή παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή.

Η μυθοπλασία του χρόνου θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με τα φετινά. Πολλές και καλές σειρές, λογοτεχνικά κείμενα, μεγάλα ονόματα και φρέσκιες ιδέες. Ελάχιστες οι εκκρεμότητες, όπως η καθημερινή σειρά στον ΑΝΤ1, οι οριστικές αποφάσεις για το σίριαλ με τη ζωή του Στράτου Διονυσίου, ενώ και στην ΕΡΤ αναμένουν τελικό μπάτζετ.

Ολοι θέλουν δική τους εκπομπή, όμως δεν υπάρχουν τόσες εκπομπές. Ένα ωραίο θέμα πάντως θα ήταν «Περιμένοντας την εκπομπή μου…».

Θολό το τοπίο για μεγάλα σόου την επόμενη χρονιά. Όπως και για πολυδάπανες παραγωγές. Πάντως το «Voice» και το «Survivor» είναι στα πλάνα. Όπως και η «Φάρμα». Οπως και πολλά άλλα.
Κλείσιμο
Η κυβίστηση δεν ήταν ποτέ από τις αγαπημένες μου συνήθειες. Κι αυτό γιατί κινδυνεύει με τραυματισμό ο αυχένας, ο οποίος κρατά το κεφάλι ΨΗΛΑ. Αφιερωμένο.

Οταν κάνουμε ρεπορτάζ, είναι λογικό να αποκαλύπτονται πράγματα που δεν αρέσουν σε όλους. Θα συνιστούσα ψυχραιμία και κυρίως σεβασμό στους συναδέλφους από επικεφαλής εκπομπών, καθώς όλα μαθαίνονται. Πηγές λέγονται, αγαπητέ…

Κουίζ: Ποιος πανελίστας προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του σταθμού, που συνεργάζεται, με τη συμπεριφορά του εκτός εκπομπής;

Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος δολοφόνησε με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι την 71χρονη μητέρα του

Ελένη Μενεγάκη: «Ζητώ συγγνώμη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν το ήξερα»

ΝΑΤΟ: Η Φινλανδία έγινε επισήμως το 31ο μέλος - «Αντίμετρα» ετοιμάζει η Μόσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης