Κατερίνα Ζαρίφη: Αυτό το εξώφθαλμο, φωναχτό και πολύ συναισθηματικό του Λιάγκα δεν είναι του γούστου μου

Κατερίνα Ζαρίφη: Αυτό το εξώφθαλμο, φωναχτό και πολύ συναισθηματικό του Λιάγκα δεν είναι του γούστου μου

«Ο Αρναούτογλου είναι πιστεύω στους τρεις κορυφαίους παρουσιαστές στην Ελλάδα» σχολίασε

katerina-zarifi__1_
H Κατερίνα Ζαρίφη κλήθηκε να σχολιάσει τα τηλεοπτικά πρόσωπα και να εκφράσει τη γνώμη της για Λιάγκα, Αρναούτογλου, Καινούργιου και Μουτσινά.

Η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, αναφέρθηκε στα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα.

«Αν οι Ρέππας και Παπαθανασίου κάνουν κάτι την επόμενη σεζόν και μου το προτείνουν, θα με δείτε σίγουρα. Μου λείπει μια εκπομπή, αλλά όσο μεγαλώνουμε, θέλω να κάνουμε και πράγματα που τα γουστάρουμε, να μην είναι με το ζόρι. Μου έχει λείψει πολύ και η διαδικασία στησίματος μιας εκπομπής», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crm4lam3je9d)

Αναφορικά με τον Νίκο Μουτσινά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε: «Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι καλός στην κριτική επιτροπή του Fame Story. Δεν πιστεύω ότι θα είναι σκληρός. Αυτό το πράγμα που η μία εκπομπή απαντά στην άλλη πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Ο Αρναούτογλου είναι πιστεύω στους τρεις κορυφαίους παρουσιαστές στην Ελλάδα. Νομίζω ότι πρέπει να τσαλακωθεί λίγο. Όταν λέω τσαλάκωμα, εννοώ να δείξει ποιος είναι χωρίς να κρύβεται πίσω από το κοστούμι του».

Για τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου, δήλωσε: «Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι κακός παρουσιαστής. Είναι πολύ καλός, αλλά όχι του γούστου μου. Αυτό το εξώφθαλμο, φωναχτό και πολύ συναισθηματικό, που χρησιμοποιεί ο Λιάγκας δεν είναι του γούστου μου. Την Κατερίνα τη θεωρώ πολύ καλή παρουσιάστρια, αλλά διαφωνώ με την αναφορά στα προσωπικά της. Τη βρίζουν στο Twitter και το σχολιάζει στην εκπομπή της».

Κλείσιμο
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας - Τρεις οι τραυματίες

Μήνυμα της WSJ στην Μόσχα: Αφήστε ελεύθερο τον ανταποκριτή μας, Ίβαν Γκερσκόβιτς

Έλενα Γκρέκου: «Για να αποδείξω πως έχω φωνή, έφαγα πολλά χρόνια στη δουλειά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης