Nατάσα Θεοδωρίδου: «Μου αρέσει πάρα πολύ η τραπ μουσική»

Nατάσα Θεοδωρίδου: «Μου αρέσει πάρα πολύ η τραπ μουσική»

«Θα συνεργαζόμουν εχθές με τράπερ» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια 

natasa-theodoridou
H Nατάσα Θεοδωρίδου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, την τραπ μουσική, αλλά και τα φλερτ που δέχεται από τους άνδρες.

Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Heaven Music, μίλησε στο «Πρωινό» και αρχικά, αποκάλυψε τις κατακτήσεις που έχει.

«Οι άνδρες με πλησιάζουν μια χαρά. Δηλαδή, οι άνδρες που πρέπει να με πλησιάσουν, μια χαρά με πλησιάζουν», δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογενειακή ζωή και τη σχέση της με τις δύο κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάννα. «Έχω κατά 99% ισροοπημένη σχέση με τις κόρες μου, αλλά αφήνω αυτό το 1%, γιατί οι άνθρωποι μπορεί να συγκρουστούμε. Είμαι τυχερή σαν μητέρα, δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα, γιατί τα παιδιά μου είναι πραγματικά πολύ καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crkfpwnccac1)

Για την τραπ μουσική, που έχει γίνει «μόδα» τα τελευταία χρόνια, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Μου αρέσει πάρα πολύ η τραπ μουσική, γιατί έχει ρυθμό για να χοεύεις. Τώρα όσον αφορά στα λόγια και το ότι αναφέρεται απαξιωτικά στις γυναίκες ή και στους άνδρες, τότε θα πρέπει κι εμείς να κυνηγιόμαστε, γιατί έχουμε πει διάφορα στα τραγούδια μας. Αν πάρεις τα λόγια και τους δώσεις ακριβή ανάλυση, είμαστε χαμένοι από χέρι», ενώ πρόσθεσε: «Θα συνεργαζόμουν εχθές με τράπερ».

Κλείσιμο
Τέλος, αναφορικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί ανά διαστήματα, δήλωσε: «Τηλεοπτικές προτάσεις μου έχουν γίνει από παντού και με όλους τους τίτλους. Δεν με βρίσκω εκεί, όμως. Η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου είναι η ελευθερία, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, όπως το θέλω, χωρίς να με επηρεάζει κανείς. Δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν μου χρωστάει και κανείς».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Διδυμότειχο: Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε το κόμμα και τον πρωθυπουργό που θέλουμε να κυβερνήσει

Χαλκιδική: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 78χρονου που βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη 16χρονη βαφτισιμιά του

Ντόναλντ Τραμπ: Ο εξ απορρήτων δικηγόρος του τον «πρόδωσε» στην υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης