Σάκης Ρουβάς για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη: «Είναι δυνατόν να μην πάω;»

Σάκης Ρουβάς για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη: «Είναι δυνατόν να μην πάω;»

«Χαίρομαι πολύ για τον φίλο μου» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

rouvas
Η είδηση του γάμου του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κοζάρη, έχει ξαφνιάσει την ελληνική σόουμπιζ, καθώς ήταν κάτι που προέκυψε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος ρωτήθηκε για τον γάμο του καλού του φίλου και συνεργάτη στο μουσικό talent show, «The Voice».

Ο τραγουδιστής με τη σειρά του, απάντησε πως δεν πρόκειται να λείπει από τον γάμο του φίλου του και τόνισε πως χαίρεται πάρα πολύ για εκείνον.«Είναι δυνατόν να μην πάω στον γάμο του Πάνου; Και βέβαια! Χαίρομαι πολύ για τον φίλο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crjkq7a8k09d)

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αίγινα, όπως αποκάλυψε τις προάλλες η εκπομπή «Το Πρωινό», καθώς είναι ένα μέρος που και οι δύο αγαπούν πολύ. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, οι δυο τους θέλουν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, έδωσε κάποιες πληροφορίες για το κτήμα που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή κτήματα του νησιού, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον φάρο της Αίγινας. Ο Πάνος Μουζουράκης φέρεται να έχει ζητήσει ήδη προσφορά από το συγκεκριμένο κτήμα.


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

ΝΔ για Ραγκούση: «Δηλώνει ετησίως έως €11.463 που αντιστοιχούν σε ενοίκια έξι ημερών για τη βίλα - Δώστε τα στοιχεία», λέει η ΝΔ

Δίκη Άλκη Καμπανού: Μητέρες των κατηγορουμένων ζήτησαν «συγγνώμη» από τους γονείς του 19χρονου

Δολοφονία Μακρή: Αθώος λόγω αμφιβολιών από το Εφετείο ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης