Αυτή η νύχτα μένει: H Διαμάντω τα λέει όλα στον Στρατή

Αυτή η νύχτα μένει: H Διαμάντω τα λέει όλα στον Στρατή

Απόψε στις 22:40 στον Alpha

afti-i-nixta-menei
Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» η Διαμάντω αποκαλύπτει στον Στρατή το παρελθόν της με το Διαγόρα και τον προειδοποιεί πως είναι αδίστακτος. Ο Ντόκος εντοπίζει τη Ζέτα, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει την εμφάνιση του. Ο Γιώργης προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από την παράξενη συμπεριφορά της Νίτσας. Ο Θοδωράκης αποφασίζει να αναλάβει δράση για την προστασία της Διαμάντως.

Ο Διαγόρας συνεχίζει την καταστροφική επίθεση του, αυτή τη φορά με στόχο τη Νίκη. Μετά από την παρέμβαση του Αλέξανδρου, ο Στρατής αναζητά το Χρήστο και φθάνει η ώρα να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια. Ο Στρατής προειδοποιεί τον Άλκη να μείνει μακριά από τους ανθρώπους του. Ο Στέλιος ζητά εξηγήσεις από τον Χρήστο για το θάνατο της Μαρίνας ενώ ο Άλκης προσεγγίζει την Εύη. Ο Αλέξανδρος και ο Σταματιάδης στριμώχνουν το Στέλιο, εκείνος όμως αρνείται πως ο Χρήστος συνεργάζεται με τον Διαγόρα και τους ανθρώπους του.

Δείτε το τρέιλερ
Αυτή η νύχτα μένει | Πέμπτη 22:40

Ειδήσεις σήμερα:

ΝΔ για Ραγκούση: «Δηλώνει ετησίως έως €11.463 που αντιστοιχούν σε ενοίκια έξι ημερών για τη βίλα - Δώστε τα στοιχεία», λέει η ΝΔ

Δίκη Άλκη Καμπανού: Μητέρες των κατηγορουμένων ζήτησαν «συγγνώμη» από τους γονείς του 19χρονου

Δολοφονία Μακρή: Αθώος λόγω αμφιβολιών από το Εφετείο ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης