Survivor All Star: Η Ελευθερία ξανά στον τάκο και οι νέες ομάδες – Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Η Ελευθερία ξανά στον τάκο και οι νέες ομάδες – Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση της Νικολέτας, ο καυγάς στους Κόκκινους για τα… μαγειρέματα, ο «γάμος του Γκλέτσου» και η μάχη για την 1η ασυλία της εβδομάδας

Collage_Maker-27-Mar-2023-01-41-AM-1092
Με εντάσεις, αλλαγές ομάδων, τους νέους Κόκκινους να επικρατούν με 10-6 των νέων Μπλε στο 1ο αγώνισμα ασυλίας και την Ελευθερία Ελευθερίου ξανά στον τάκο ξεκίνησε η 12η εβδομάδα του Survivor All Star.

Η 11η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ολοκληρώθηκε με τους Κόκκινους να κερδίζουν μια ασυλία, τα έπαθλα επικοινωνίας και φαγητού, τους Μπλε τις άλλες δύο ασυλίες, τους παίκτες των δυο ομάδων να απολαμβάνουν δημοπρασία φαγητού και τη Νικολέτα Μαυρίδη να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crghnr29yk5t)


Ωστόσο αυτό που ξεχώρισε την εβδομάδα που έφυγε ήταν το... πολεμικό κλίμα μεταξύ Τάκη Καταγκούνια και Ηλία Γκότση που οδήγησε την παραγωγή του Survivor μέχρι και στον αποκλεισμό των δυο παικτών από το αγώνισμα του επάθλου φαγητού την Πέμπτη (23/3). Αφορμή για τον καυγά των δύο παικτών της μπλε ομάδας στάθηκε το ξέσπασμα του 50χρονου μισθοφόρου, επειδή νόμιζε πως η Εύη Σαλταφερίδου κρυφάκουγε την προσωπική του συνέντευξή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgi0dydoau9)
Κλείσιμο


Ο Τάκης μετά την αντίδραση των συμπαικτών ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και στο βραδινό συμβούλιο υποσχέθηκε πως πλέον δεν θα... τσιμπάει στις προκλήσεις των συμπαικτών του.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (26/3), ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην κάμερα για το λάθος που κάνει, ενώ την ίδια ώρα οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του συζητούν πως ήταν κρίμα που αποχώρησε από το παιχνίδι η Νικόλ Μαυρίδη και όχι εκείνος.

«Το μόνο μου λάθος είναι ότι είναι ότι δε βουλώνω το στόμα μου και φωνάζω και χάνω το δίκιο μου, γιατί έχω δίκιο και αυτό που πήρα απόφαση είναι ότι δεν θα κάνω την χάρη σε κανέναν απομονωθώ όπως θέλουν πολλοί, για να πουν ότι κάνω σόου. Δεν θα καθίσω να είμαι πάλι σε αντιπαράθεση ούτε να καβγαδίσω, ούτε να φωνάξω σε κανέναν γιατί αυτοί προφανώς μπορούν να μου φωνάζουν, να με κατακρίνουν και εγώ είναι ενοχλητικό να το κάνω αυτό για αυτούς. Οπότε συνεχίζουμε εδώ είμαι προσηλωμένοι στο στόχο μου και τίποτε άλλο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgi3mtmh9rt)


Πάντως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος είχε έρθει κοντά με τον Τάκη Καραγκούνια και αναγκάστηκε να πάρει αποστάσεις εξαιτίας της συμπεριφοράς του, δεν πιστεύει πως η ηρεμία του Αιγιώτη παίκτη θα κρατήσει για πολύ.

«Αυτή η ηρεμία του Τάκη θα κρατήσει, όσο κρατάει ένας γάμος του Απόστολου Γκλέτσου. Τι σημαίνει αυτό; Με το που ψηφιστεί στο επόμενο συμβούλιο, θα γίνει ό,τι έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα. Εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ», είπε με χιουμοριστική διάθεση ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgi4tbj3bw9)


Το κλίμα μπορεί να ηρέμισε στην μπλε καλύβα, όμως στην κόκκινη συνέβη το αντίθετο. Αφορμή στάθηκαν οι αιχμές που άφησε η Ελένη Χαμπέρη στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, οι οποίες και εξόργισαν την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Έτσι, όταν βρέθηκαν οι δυο γυναίκες με τον Σπύρο Μαρτίκα στην καλύβα των Διασήμων, η 41χρονη Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ απασφάλισε με λόγο αιχμηρό εναντίον της συμπαίκτριας της. «Θέλω να συζητήσουμε κάτι σημαντικό γιατί με πρόσβαλες μπροστά στους μπλε! Με πρόσβαλες πάρα πολύ γιατί δεν έχω «μαγειρέψει» τίποτα ποτέ μου. Ούτε και ήξερα ποιος θα ψηφιστεί και είπες ότι υποκινήθηκα από τον Σπύρο! Ότι δηλαδή δεν έχω προσωπικότητα και δικά μου κριτήρια για να ψηφίσω. Αυτό είπες».

«Με κατηγορείς για κάτι το οποίο δεν ισχύει! Με κατηγόρησες ότι υποκινήθηκα! Δεν με κατηγόρησες; Με κατηγόρησες ή όχι στο συμβούλιο; Ελενίτσα μου, άμα το οργάνωνε θα έβγαινε υποψήφιος, κοριτσάκι μου; Κάτσε και σκέψου λίγο λογικά γιατί είσαι κουτοπόνηρη! Κοριτσάκι μου, αν ήθελε να το πετύχει θα το πετύχαινε! Δεν μπορείς εσύ εμένα να με εκθέτεις ότι μαγείρεψα κάτι την στιγμή που δεν έχω μαγειρέψει τίποτα, δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν και δεν ξέρω κανείς τι θα ψηφίσει! Ψήφισα με δικά μου κριτήρια, κοριτσάκι μου και δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί σου και με κανέναν εδώ πέρα».

«Όχι, δεν θα πάρω τίποτα πίσω. Δεν έχω πει κανένα ψέμα , όλα είναι με βάση τα γεγονότα. Είπα την γνώμη μου, τους έπιασα απροετοίμαστους γιατί δεν είχαν καθίσει να το επεξεργαστούν και το πέταξα στο συμβούλιο σαν βόμβα οπότε εκεί τα έχασαν» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Χαμπέρη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crghs4tyrc7d)


Οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού πριν το στίβο μάχης για να τους ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό η νέα σύνθεση Μπλε και Κόκκινων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgiy9u6yhfd)


«Οι Διάσημοι και οι Μαχητές αποτελούν παρελθόν μιας και στο εξής θα υπάρχει η νέα μπλε και η νέα κόκκινη ομάδα», είπε ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

«Σε κανέναν δεν άρεσε αυτό» αναφώνησε, με μουδιασμένο χαμόγελο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή για να εκφράσουν στη συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι τα συναισθήματα που αισθάνθηκαν στην προοπτική να αλλάξουν ομάδα και να μεταφερθούν μια καλύβα παραπέρα. Βέβαια, υπήρχαν και ορισμένοι όπως η Ελευθερία Ελευθερίου που έκαναν λόγο για «ωραίες αλλαγές», ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας δεν έδειξε να επηρεάζεται, αφού όπως είπε ο καθένας παλεύει για τον εαυτό του και όχι για τα χρώματα στις μπαντάνες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgiuszb75nt)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgivcdnfm9d)


Έτσι μετά τις αλλαγές η νέα Κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους: Γιώργο Κόρομι, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλιο Χανταμπάκη, Τάκη Καραγκούνια, Κωνσταντίνο Βασάλο, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλία Μπόγδανο, Σάκη Κατσούλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Από την άλλη η στη νέα Μπλε ομάδα θα αγωνιζονται οι: Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκα Πιλίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Ανδρεάδου, Μελίνα Μεταξά, Ρία Κολοβού, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgjpk5rb275)


Οι παίκτες που άλλαξαν περιβάλλον αφού γνώρισαν το νέο τους... σπίτι μίλησαν για αυτή την αλλαγή ξανά στον Γιώργο Λιανό πριν μπουν στο στίβο μάχης για το αγώνισμα της 1ης ασυλίας της εβδομάδας. Ο Τάκης Καραγκούνιας έδειξε να απολαμβάνει τις συζητήσεις με τον Στέλιο Χανταμπάκη, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας όταν ρωτήθηκε από τον Λιανό αν θα προσαρμόσει το «Γκότση μου, νικητή του 2018» σε «Σάκη μου νικητή του 2021» απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι ο Σάκης δεν είναι δειλός για να ματσάρει αδύναμους παίκτες, αφήνοντας αιχμές για τον συμπαίκτη του πλέον Ηλία Γκότση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgksdfer6c1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgku4gihksx)


Οι Κόκκινοι μπήκαν δυνατά και με Σάκη, Βασάλο και Εύη προηγήθηκαν με 3-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgkyxhbnzip)


Ο Μπάρτζης πήρε το πρώτο πόντο του με τη Μπλε μπαντάνα, ο Γκότσης μείωσε σε 3-2, η Μελίνα ισοφάρισε σε 3-3 και ο Ασημακόπουλος έφερε την ανατροπή κάνοντας το 4-3 για τους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crglcj0v828p)


Οι δυο νέες ομάδες μέχρι και το τέλος των πρώτων ματσαρισμάτων πήγαιναν πόντο-πόντο με τους Κόκκινους να καταφέρνουν να προσπεράσουν τους Μπλε για το 6-5.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crglozp43q5d)


Με τα δεύτερα ματσαρίσματα ο Μάριος ισοφάρισε σε 6-6, η Σταυρούλα έβαλε ξανά τους Κόκκινους σε θέση οδηγού, ο Τάκης Καραγκούνιας νίκησε τον Ηλία Γκότση για το 8-6 και η Μαριαλένα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επανένωση της με τον Σάκη με το 2Χ2 έφτασε τον αγώνα σε ματς πόιντ για τους Κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crglsl218dr5)


Το 10άρι για τη νέα του ομάδα έφερε ο Ηλίας Μπόγδανος κόντρα στον Σπύρο Μαρτίκα με τους Κόκκινους να κατακτούν την 1η ασυλία της εβδομάδας με 10-6, να τρώνε τηγανητό κοτόπουλο και να στέλνουν τους Μπλε στην κάλπη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crglteul6yu1)


Οι ηττημένοι στάθηκαν στο λάθος ματσάρισμα του Ηλία με τον Τάκη, θεωρώντας πως έπρεπε να είχε παίξει ο Ασημακόπουλος που το είχε καλύτερα με τους στόχους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgmgcmn5add)


Από την πλευρά του ο Τάκης... πήρε το αίμα του πίσω στο «ντέρμπι» με τον Ηλία: «Γκότση μου δεν έπρεπε να με πάρεις, ο εγωισμός σου φταίει. Μου βγήκε λίγο έπαρση την ώρα του αγώνα», παραδέχθηκε ο 50χρονος μισθοφόρος, αλλά δεν θεώρησε ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgmpir89o5d)


Στο Συμβούλιο του νησιού ο Ηλίας Γκότσης αναφέρθηκε στο ματσάρισμα του με τον Τάκη Καραγκούνια και εξήγησε πως οδηγήθηκε στην επιλογή του και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας της ομάδας του, με τους υπόλοιπους να του λένε ότι δεν έπαιξε ρόλο μόνο η δική του ήττα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgmy61o5qux)


Όταν ήρθε η ώρα της κάλπης, οι μπλε... μαύρισαν την Ελευθερία Ελευθερίου, με την 33χρονη Κύπρια τραγουδίστρια να γίνεται η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgn78eot4td)


«Νομίζω πως δεν θα άλλαζε κάτι, ακόμα και πόντο να έφερνα πάλι υποψήφια θα ήμουν. Ούτε ο Σπύρος έφερε πόντο αλλά δεν τον βλέπω να ψηφίζεται. Δεν είναι ότι πιο ωραίο να βλέπεις συνέχεια το όνομα σου γραμμένο», είπε με απογοήτευση η Ελευθερία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgnb5ga2sfl)




Ειδήσεις σήμερα:

Μπορέλ: Ανεύθυνη κλιμάκωση και απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια η ανάπτυξη ρωσικών πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία

Κρήτη: Επέστρεφε από επίσκεψη στον πατέρα του συντρόφου της η 22χρονη - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Έξαλλοι φοιτητές απαιτούν να παραιτηθεί η πρόεδρος Φιλοσοφικής του ΕΚΠΑ για ένα... repost
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης