O Ίαν Σομερχάλντερ αποκάλυψε ότι ήπιε το πρώτο του ποτό όταν ήταν 4 ετών

O Ίαν Σομερχάλντερ αποκάλυψε ότι ήπιε το πρώτο του ποτό όταν ήταν 4 ετών

Ποια ήταν η αντίδραση των γονιών του διάσημου ηθοποιού

Ian_Somerhalder_3
Ο Ίαν Σομερχάλντερ, ο πρώην πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «The Vampire Diaries», αποκάλυψε ότι άρχισε να πίνει αλκοόλ σε ηλικία... μόλις 4 ετών.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Page Six, ο Σομερχάλντερ παραδέχτηκε ότι έπινε γουλιές από τα κοκτέιλς mint juleps της οικογένειάς του στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Μεγαλώνοντας στη Λουιζιάνα, ο ηθοποιός είπε ότι το oυίσκι ήταν μεγάλο μέρος της κουλτούρας του Νότου. Με το ζαχαροκάλαμο, βασικό συστατικό των κοκτέιλς mint juleps, να είναι πάντα διαθέσιμο στο κτήμα της οικογένειάς του, οι πρώτες αναμνήσεις του όπως είπε από το αλκοολούχο ποτό περιλάμβαναν ανακατεμένη μέντα, ζαχαροκάλαμο και τη μυρωδιά του oυίσκι.


Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε να πίνει από πολύ νωρίς, ο ηθοποιός τόνισε ότι πρόκειται για μια εμπειρία που ενώνει πολλές οικογένειες στο Νότο.

Όταν ρωτήθηκε για την ηλικία που άρχισε να κλέβει γουλιές από τα ποτά των γονιών του για πρώτη φορά, ο Σομερχάλντερ απάντησε: «Είμαι σίγουρος ότι ήταν 4 ετών», ενώ πρόσθεσε ότι κάποιες φορές οι γονείς του τον κατάλαβαν και θύμωσαν μαζί του. 

Ο ηθοποιός είναι πλέον κι επιτυχημένος επιχειρηματίας, με τη δική του μάρκα oυίσκι, το «Brother's Bond Bourbon». Παρά το πρώιμο ξεκίνημά του στο ποτό, είναι πλέον υπέρμαχος της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ και έχει μιλήσει στο παρελθόν για τους κινδύνους του εθισμού.


Ειδήσεις σήμερα:

«Τρίλιζα» για μετεκλογικές συνεργασίες μετά την πρόταση Ανδρουλάκη για «άγνωστο Χ» πρωθυπουργό

Με 7 κιλά κοκαΐνης συνελήφθη 28χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στα βόρεια προάστια της Αττικής

Λαγονήσι: «Πυροβόλησε τα παιδιά χωρίς καν να προηγηθεί λογομαχία» λέει συγγενής του 16χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης