Τζόνι Ντεπ: Προτιμώ την ήσυχη ζωή στη Βρετανία από το Χόλιγουντ

Τζόνι Ντεπ: Προτιμώ την ήσυχη ζωή στη Βρετανία από το Χόλιγουντ

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι είναι αρκετά ντροπαλός άνθρωπος

johnny-depp-diki
Ο Τζόνι Ντεπ έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους τους λάθος λόγους τα τελευταία χρόνια, χάρη στο πολυδιαφημισμένο διαζύγιό του με την Άμπερ Χερντ. Το ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο αφού και οι δύο πλευρές κατηγόρησαν η μία την άλλη για κακοποίηση. Ωστόσο, μετά από μια μακρόχρονη δίκη, οι ένορκοι έκριναν υπέρ του Ντεπ, επιδικάζοντάς του αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έκτοτε, ο ηθοποιός προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ και το κάνει με έναν μάλλον απροσδόκητο τρόπο. Σε συνέντευξή του στο Somerset Life, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι προτιμά να ζει μια ήσυχη ζωή στο Σόμερσετ της Αγγλίας, από την πολυτελή ζωή που ζούσε κάποτε στο Χόλιγουντ.

Η έπαυλη του 19ου αιώνα του Ντεπ διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια και βρίσκεται σε έκταση 850 στρεμμάτων γης. Ο ηθοποιός είπε στη συνέντευξη: «Μου αρέσουν πολύ τα μέρη με χαρακτήρα. Οι Βρετανοί είναι άνετοι και σε χαιρετούν σαν να είσαι γείτονας - χωρίς να το παρακάνουν. Μου αρέσει να πηγαίνω σε μέρη, να βλέπω πράγματα και να συναντώ ανθρώπους - αλλά δεν είμαι ο εξωστρεφής που νομίζουν οι άλλοι».

Παρά την περσόνα του Χόλιγουντ, ο Τζόνι Ντεπ εξομολογήθηκε ότι είναι αρκετά ντροπαλός άνθρωπος και η ζωή στην αγγλική εξοχή του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του. «Αυτό είναι ένα από τα σπουδαία πράγματα στη Βρετανία, και ειδικά στο Σόμερσετ. Μπορώ απλά να είμαι ο εαυτός μου - και αυτό είναι ωραίο. Μπορώ να πάω σε καταστήματα χωρίς να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που θέλουν να βγάλουν selfies. Δεν με πειράζει αυτό μέχρι ενός σημείου, αλλά μερικές φορές γίνεται συνωστισμός» είπε.

Όπως φαίνεται, πλέον έχει βρει την ηρεμία του στην αγγλική ύπαιθρο, μακριά από την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που κάποτε τον περιέβαλλε.

SPL5316268_029
Η συνέντευξη έρχεται μετά τον εντοπισμό του ηθοποιού σε διάφορα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένου του Hemswell Antique Centres στο Lincolnshire, όπου αγόρασε μερικές κιθάρες, αφήνοντας άναυδο το προσωπικό και τους αγοραστές. Η προτίμηση του για μια ήσυχη ζωή απέχει πολύ από τον προηγούμενο εξωφρενικό τρόπο ζωής του.
Κλείσιμο

Φωτογραφίες: SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο και ατελείωτη ουρά για μία μερίδα μπακαλιάρο στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

«Πυροβόλησε τα παιδιά από τα 5 μέτρα», λέει οικογενειακός φίλος των 16χρονων στο Λαγονήσι

Πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη στη Βουλή μετά τη σύγκρουση για τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης