Η Παπίλα, ο Καπουτζίδης και η γκρίνια του Μουτσινά

Η Παπίλα, ο Καπουτζίδης και η γκρίνια του Μουτσινά

Παρατηρείται αναταραχή στο τηλεοπτικό τοπίο και είναι άγνωστο που θα οδηγήσει…

Papila
Για να είμαστε ξεκάθαροι. Η Ελίνα Παπίλα, της οποίας το όνομα ακούγεται λίγο συχνότερα από της Ελένης Μενεγάκη, ήταν μια χαρά στην εκπομπή «Είμαστε μαζί». Οι κριτικές που έγιναν δεν αφορούσαν την δική της παρουσία αλλά τα προβλήματα της εκπομπής και εκείνη δεν ήταν ένα από αυτά.

Ποια ήταν; Το μεγαλύτερο ήταν η σκαλέτα. Η οποία ήθελε και δεν ήθελε να προσεγγίσει κοινωνικά θέματα με δόσεις ριάλιτι αλλά το φοβήθηκε και οδηγήθηκε σε γιαλαντζί επιλογές. Η κακή αξιοποίηση του κοινού στο πλατό από όλες τις πλευρές. Ο κακός συντονισμός της ροής της εκπομπής και οι λάθος επιλογές σε γκάλοπ και θεματικές ενότητες. Όλα κάτι θύμιζαν από παλιά αλλά δεν ήταν τίποτα τελικά. Και βέβαια, καλά να είναι η κοπέλα και να βρει τον δρόμο της στο διαδίκτυο που γνωρίζει καλά, ας συμφωνήσουμε πως η Νεφέλη Μεγκ κάνει τηλεόραση με το ζόρι. Η απορία είναι γιατί επέλεξε να ζοριστεί και να μας ζορίσει δύο φορές μέσα στη σεζόν. Το παιδί στο διαδίκτυο ανθίζει. Γιατί να «καίγεται» ως ξένο σώμα στο πλατό; Οι δύο κύριοι, Λάγιος και Βλοντάκης, σχεδόν τρολάρουν την θεματολογία είναι συμπαθείς και ευχάριστοι και η Ελίνα Παπίλα με χαρακτηριστική άνεση και τηλεοπτικό χαμόγελο προσπαθεί. Χρειάζεται χρόνο η εκπομπή και επαναπροσδιορισμό. Συμβαίνει στην τηλεόραση και ειδικά σε όσους επιλέγουν να κάνουν πρεμιέρα μεσούσης της σεζόν και με ανταγωνισμό την ήδη χτισμένη συνήθεια. Πέσαμε όλοι πάνω της είναι η αλήθεια και είναι κρίμα κι άδικο. Ο ΑΝΤ1 είναι μεγάλο κανάλι με έμπειρα και ευφυή στελέχη, θα την βρει την άκρη.

Για παράδειγμα, στον αντίποδα μιας αμήχανης πρεμιέρας έρχεται μεθαύριο, Τετάρτη 22 Μαρτίου, μία σειρά για φίλημα. Οι «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη. Οσοι την είδαμε, ευχαριστηθήκαμε καλή μυθοπλασία που τολμά να αγγίξει πιο δύσκολα θέματα, μέσα από την ζωή και πάντα με ισορροπημένες δόσεις χιούμορ και δράματος. Βοηθάει εκτός από την καλή σκηνοθεσία ενός αριστοτεχνικά γραμμένου σεναρίου το εξαιρετικό καστ. Εδώ ο ΑΝΤ1 κεντάει. Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00.

Σέρρες - Πρεμιέρα Τετάρτη 22/03     στις 21:00


Μένουμε Μαρούσι λίγο ακόμα καθώς ήδη έγινε γνωστό πως συνεχίζεται το «Dragon’s Den» με δεύτερο κύκλο. Το έχουμε πει πολλές φορές. Επιτυχία μιας εκπομπής δεν είναι μόνο τα υψηλά νούμερα. Υπάρχουν πολλά που αξιολογούνται και ο λογαριασμός είναι στο ταμείο και όχι στον πίνακα τηλεθέασης αποκλειστικά.

Κλείσιμο
Δεν έχει υπογράψει ακόμη η Ζέτα Μακρυπούλια. Δεν είναι εύκολες αυτές οι αποφάσεις.

Μπορεί οι παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών εκπομπών του Mega να μένουν στις θέσεις τους, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τα πάνελ όλων των εκπομπών. Ερχονται ριζικές αλλαγές…

Πολλές αλλαγές και στο Star σε όλες τις ζώνες.

Γκρινιάζεις, Νίκο μου, πολύ. Όμως δεν είναι αντικείμενο μιας σατιρικής εκπομπής να κάνει κριτική στις σκαλέτες και τις επιλογές των άλλων εκπομπών. Αν θέλουμε να πούμε άποψη, θα την πούμε. Κι εσύ επίσης. Όπως κάνεις εδώ και χρόνια με επιτυχία και μοναδικό τρόπο. Την αγάπη μου.

μουτσινας


Κουίζ: Ποιος παρουσιαστής ζήτησε από το κανάλι του να διεκδικήσει πανελίστρια άλλης ομοκάναλης εκπομπής;


Ειδήσεις σήμερα:

Στα καρεκλάκια των δίδυμων παιδιών του τοποθέτησε τη φιάλη υγραερίου ο απόστρατος που κλειδώθηκε στο ΙΧ του

Δένδιας και Τσαβούγλου τα είπαν στις Βρυξέλλες - Η Άγκυρα θα ψηφίσει την Αθήνα για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Γιατί οι αγορές είναι επιφυλακτικές παρά την εξαγορά της Credit Suisse από την UBS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης