Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αφήνει πίσω τις αναστολές της και περνάει τη βραδιά με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αφήνει πίσω τις αναστολές της και περνάει τη βραδιά με τον Πέτρο

Όλα όσα θα δούμε από την Κυριακή 19 έως την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 22:50, στο MEGA

mavro-rodo__8_
Η εξέλιξη που αναμένει τόσο καιρό το τηλεοπτικό κοινό έρχεται αυτή την εβδομάδα στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο»

Επεισόδιο 79 (Κυριακή 19/03)
Ο Μανόλης και η Ευτυχία απειλούν την Κασσιανή πως, αν δεν σταματήσει τους εκβιασμούς, θα βγάλουν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για το αμαρτωλό της παρελθόν. Η Φιλαρέτη αρχίζει να ανακαλύπτει στοιχεία που έχουν σχέση με τον εξαφανισμένο της γιο. Ο Θέμης έχει πολλά ερωτηματικά για τη Θάλεια. Η είδηση για το θαύμα στη μονή κυκλοφορεί και κάνει έξαλλο τον Σταυρίνο. Ο Πέτρος παθαίνει σοκ με όσα ακούει από το στόμα του Λευτέρη.

Επεισόδιο 80 (Δευτέρα 20/03)
Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να συναντήσει τον Πέτρο. Η Κασσιανή προσπαθεί να μάθει πού βρήκαν οι Δημακούληδες τα στοιχεία εναντίον της. Η Φιλαρέτη συναντάει τη Στέλλα Χρονά με την ελπίδα να μάθει επιτέλους πού βρίσκεται το παιδί της. Ο Πέτρος ακούει κατά λάθος τον Λευτέρη να ρωτάει την Ελισάβετ αν ευθύνεται η ίδια για τον θάνατο του Διακοσάββα. Ο Θέμης πιέζει τον Λουκά σε σχέση με τη Θάλεια και απαιτεί να μάθει την πραγματική της ταυτότητα. Ο Βίκος συγκρούεται με την Αλεξία για τις πληροφορίες του Ζαμάνου. Ο Σταυρίνος και η Τασούλα έρχονται κοντά και η Γιάννα τους βλέπει. Θα καταφέρουν να συγκρατήσουν το πάθος τους ο Βίκος και η Αλεξία;

Μαυρο_Ροδο__1___4_

Επεισόδιο 81 (Τρίτη 21/03)
H Πολυξένη ζητά από τον Λευτέρη να τη δεχτεί πίσω στο σπίτι. Εκείνος τη βάζει να κοιμηθεί στην αποθήκη. Ο Βίκος και η Αλεξία δεν μπορούν να αντισταθούν στη μεταξύ τους έλξη. Η Θάλεια ρωτά τον Λουκά αν έκλεψε την κάρτα SIM απ’ το κινητό της. Ο Λουκάς βάζει να χακάρουν την κάρτα SIM για να βρει στοιχεία. Τι θα ανακαλύψει για την ταυτότητα της Θάλειας; Η Φιλαρέτη μαθαίνει που πήγαιναν τα χρήματα που έδινε για την ανατροφή του παιδιού της. Ποιος θα προτείνει στον Θέμη να σκοτώσει τον Βίκο, τάζοντάς του χρήματα και άλλα ανταλλάγματα; Ο Πέτρος ετοιμάζει μία έκπληξη στην Ελισάβετ.

Επεισόδιο 82 (Τετάρτη 22/03)
Κλείσιμο
Η Πολυξένη συναντά τον Μητροπολίτη και τον πιέζει για τον διαγωνισμό, κρατώντας έναν άσο στο μανίκι της: τη φωτογραφία της νεαρής Κασσιανής. Εκείνος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να κάνει πια διαφορετικά και ότι πρέπει να ακυρώσει τον διαγωνισμό. Μια πολιτική παρέμβαση τον φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Η Στέλλα Χρονά εξαφανίζεται και η Φιλαρέτη απελπίζεται. Θα καταφέρει να βρει τα ίχνη του παιδιού της; Ο Γεράσιμος επισκέπτεται την Ελισάβετ και της αποκαλύπτει το παρελθόν του Πέτρου με τη Νατάσα. Το γεγονός αυτό θα φέρει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να πιέσει μέχρι να καταφέρει να τους απομακρύνει. Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τη Θάλεια κι ο Λουκάς θα τη φέρει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Η Αλεξία βρίσκεται για άλλη μια φορά στο δωμάτιο του Βίκου. Το πάθος δεν θα τους αφήσει άλλο περιθώριο.

Επεισόδιο 83 (Πέμπτη 23/03)
Ο Γεράσιμος καραδοκεί έξω από το σπίτι της Ελισάβετ και έχει αρχίσει να γίνεται απειλητικός. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση και εκμυστηρεύεται στον Πέτρο όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Διακοσάββα. Ο Θέμης αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να μάθει αν η κόρη του συναντιέται με τον Βίκο. Η Αλεξία μαθαίνει από τη γιαγιά της, ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία πως ο Βίκος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της. Η Θάλεια αποκαλύπτει στον Λουκά την αληθινή της ταυτότητα. Η Φιλαρέτη χάνει κάθε ελπίδα σε σχέση με την ανεύρεση του γιου της. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος κάνουν έρωτα.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.
Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ελβετία παρακάμπτει τη «διαβούλευση έξι εβδομάδων» για να ολοκληρωθεί άμεσα το deal UBS - Credit Suisse

Βίντεο: Η στιγμή που μετεωρολόγος του CBS χάνει τις αισθήσεις της στον αέρα και λιποθυμά

Ο Πολάκης «ξαναχτυπά» μεταμεσονύχτια κατά Χατζηνικολάου: «Ζητήστε συγγνώμη εσείς από το λαό για αυτά που κάνετε...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης