Survivor All Star - Κωνσταντίνος Βασάλος για Μάριο Πρίαμο: «Τρίτο φάουλ, ο κόσμος κρίνει»

Survivor All Star - Κωνσταντίνος Βασάλος για Μάριο Πρίαμο: «Τρίτο φάουλ, ο κόσμος κρίνει»

«Από την αρχή του παιχνιδιού, είχε στην ομάδα του τρεις νικητές, οπότε πάντα ένιωθε πως έπρεπε να αποδείξει πράγματα» είπε μεταξύ άλλων

survivor-all-star__25_
Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει φέρει τα «πάνω-κάτω» με τις αποκαλύψεις της στο Survivor All Star. Αφού είπε ψέματα στον Στάθη Σχίζα για τη σχέση του έξω από το παιχνίδι, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας κατηγόρησε για όσα έγιναν τον  Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, αποκάλυψε πως εκείνος την προέτρεψε να πει στον Στάθη Σχίζα αρνητικά πράγματα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, προκειμένου να του ρίξει την ψυχολογία και να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού, όπως και έγινε. Ο ίδιος φυσικά, αρνείται τις κατηγορίες της.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην κόκκινη ομάδα στηνκάμερα του Survivor All Star. «Το πρώτο θέμα που αναλύσαμε ήταν ο Μάριος και η Ελευθερία. Τι έχει γίνει άραγε με αυτούς τους δύο; Τι σκοτεινό παιχνίδι έχει παίξει Ο Μάριος στον Στάθη Σχίζα;», δήλωσε αρχικά. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr4mdunnz2y1)

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας: «Ο Μάριος από την αρχή του παιχνιδιού, είχε στην ομάδα του τρεις νικητές, οπότε πάντα ένιωθε πως έπρεπε να αποδείξει πράγματα. Φεύγει η Δαλάκα, οπότε βρίσκει την ευκαιρία να πει στην Ελευθερία "μας εκθέσανε εκεί πέρα; Πες του κι εσύ τώρα αυτό". Δεν του βγήκε όμως, γιατί η Ελευθερία αποκάλυψε τα πάντα στο συμβούλιο. Τρίτο φάουλ για τον Μάριο, ο κόσμος κρίνει».


Ειδήσεις σήμερα:

Δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα στον 17χρονο για την επίθεση στον Βαρουφάκη

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλυση στον ΟΣΕ: Έμαθαν την «τράκα» από την Πυροσβεστική, μιλούσαν για αχταρμά, σουβλάκια και... σεξ

Αλλάζει ο καιρός αύριο και στην Αττική - Άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ, υποχωρεί ο υδράργυρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης