Ευαγγελία Μουμούρη: «Ο πατέρας μου πήγαινε να με αγκαλιάσει και έβλεπα έναν ξένο»

Ευαγγελία Μουμούρη: «Ο πατέρας μου πήγαινε να με αγκαλιάσει και έβλεπα έναν ξένο»

«Ο μπαμπάς μου ήταν ας πούμε, ο μικρός μου αδερφός, έτσι τον έβλεπα» είπε χαρακτηριστικά

evaggelia-moumouri
Η Ευαγγελία Μουμούρη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, αλλά και τη σχέση της με τον πατέρα της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη μία» κι αρχικά, εξήγησε πως το γεγονός ότι ο πατέρας της ήταν για χρόνια μακριά από το σπίτι, την εμπόδισε να τον δει σαν πατρική φιγούρα, ενώ την έκανε να τον νιώθει περισσότερο σαν αδερφό της.

«Είμαι μοναχοπαίδι και κόρη ναυτικού, δεν είχα συνηθίσει να έχω τον μπαμπά μου. Τον είχα περισσότερο σαν αδελφό μου, ενώ σαν πατρικό πρότυπο είχα τον παππού μου, τον πατέρα του πατέρα μου. Αυτός ήταν το πατρικό μου πρότυπο και τον σκέφτομαι ακόμα και τώρα. Ο μπαμπάς μου ήταν ας πούμε, ο μικρός μου αδερφός, έτσι τον έβλεπα», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν ήμουν μικρή, δεν τον ήθελα, γιατί ερχόταν στο σπίτι, πήγαινε να με αγκαλιάσει κι εγώ έβλεπα έναν ξένο, δεν τον ήξερα. Φαντάζομαι πως για εκείνον θα ήταν πιο δύσκολο από ό,τι για μένα, αλλά μετά, όταν ερχόταον και τον συνήθισα, κάναμε ό,τι βλακείες μπορούσαμε να κάνουμε», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr4f51e092kh)

Αναφορικά με τον θάνατό του, εξήγησε πως ήταν τόσο δύσκολη περίοδος για εκείνη, που τα επόμενα χρόνια δυσκολευόταν ακόμα και να γελάσει.

«Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, έδινα εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο για να βγω στη δουλειά. Μια μέρα πριν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου. Κάνουμε τις εξετάσεις, πάμε περιοδεία και μετά θυμάμαι πως για ένα, δύο χρόνια δεν μπορούσα να χαμογελάσω. Δεν μπορούσα κι αποφάσισα ότι θα το κάνω επίτηδες. Θα γελάω επίτηδες. Κι έκανα στα ψέματα ότι γελούσα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, πρόσθεσε: «Με ρωτούσαν "γιατί γελάς έτσι;", μα δεν τους έλεγα γιατί γελούσα έτσι. Σιγά-σιγά αυτό ήρθε και έγινε αλήθεια. Σίγουρα είχα κατάθλιψη τότε, σίγουρα δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Εγώ ζητάω βοήθεια, λέω συχνά "σε χρειάζομαι" και βεβαίως είμαι εκεί στους φίλους μου και τους ανθρώπους μου για να τους στηρίξω και εγώ».



Ειδήσεις σήμερα:

Δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα στον 17χρονο για την επίθεση στον Βαρουφάκη

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλυση στον ΟΣΕ: Έμαθαν την «τράκα» από την Πυροσβεστική, μιλούσαν για αχταρμά, σουβλάκια και... σεξ

Αλλάζει ο καιρός αύριο και στην Αττική - Άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ, υποχωρεί ο υδράργυρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης