Survivor All Star: Η Ελευθερία συνεχίζει να κατηγορεί τον Μάριο - «Δεν θα μπω σε αυτό το τρυπάκι» της απαντά

Survivor All Star: Η Ελευθερία συνεχίζει να κατηγορεί τον Μάριο - «Δεν θα μπω σε αυτό το τρυπάκι» της απαντά

«Έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά θεωρώ ότι δεν προστατεύτηκα» δήλωσε η παίκτρια για τις κατηγορίες εναντίον της σχετικά με την αποχώρηση του Σχίζα

survivor-all-star__24_
Οι «βόμβες» που ρίχνει τη μία μετά την άλλη η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star έχουν ταράξει τα νερά στις δύο ομάδες.

Η παίκτρια αφού είπε ψέματα στον Στάθη Σχίζα για τη σχέση του έξω από το παιχνίδι, δήλωσε πως ο υπεύθυνος για όσα έγιναν ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Συγκεκριμένα, τον κατηγόρησε ενώπιον όλων των παικτών πως εκείνος την ώθησε να πει στον Στάθη Σχίζα αρνητικά πράγματα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, προκειμένου να του ρίξει την ψυχολογία και να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού, όπως και έγινε.

Ο ίδιος φυσικά, αρνείται τις κατηγορίες της. Μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star στο αποψινό επεισόδιο, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε: «Από τον Μάριο δεν βρήκα καμία υποστήριξη σε όλες τις κατηγορίες. Ειδικά όταν είναι όλη η ομάδα ενάντια σε εμένα και νομίζουν ότι εγώ είμαι υπεύθυνη για την αποχώρηση του Στάθη».

«Μου βγήκε ένα παράπονο την ημέρα που ήμασταν στο νησί. Έβλεπα το υπερπέραν και σκεφτόμουν ότι είναι οι τελευταίες μας στιγμές. Του είπα πως αν δεν πήγαινα στον Στάθη να πάρω αυτό που του είχα πει πίσω, δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Δεν θα με έλεγε ο Μαρτίκας ψεύτρα ή κλέφτρα, ούτε θα έκανε ριάλιτι στις πλάτες μου. Όταν ακούγεται στην ομάδα ότι ευθύνομαι για την αποχώρηση του Στάθη και ο Μάριος δεν λέει τίποτα... Έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά θεωρώ ότι δεν προστατεύτηκα», συμπλήρωσε. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr4k0i2c4bfl)

Κλείσιμο
Από τη μεριά του ο Μάριος Πρίαμος, ανέφερε: «Αυτό όλο είναι ένα ψέμα φτιαχτό, λίγο πριν πάμε στο συμβούλιο ήταν όλα καλά, της έδινα καρύδες, μιλήσαμε και πάει στο συμβούλιο και λίγο πριν φύγει, σκάει αυτό όλο. Γιατί αφού ήθελες να προστατέψεις τον εαυτό σου και ο φταίχτης είναι αλλού που είσαι υποψήφια, δεν το είπες πριν βγεις ή εκείνη την ώρα και το είπες αφού βγήκες υποψήφια; Δεν κολλάει χρονικά και σημασιολογικά, ειδικά από ένα άτομο που μέσα σε δύο εβδομάδες εφτά διαφορετικές ιστορίες που πλέον δεν ξέρουμε ποιες ειναι αληθινές. Στο Survivor ή δεν πρέπει να λέμε τίποτα ή ο καθένας να λέει ό,τι θέλει και ο άλλος να βγαίνει να δίνει εξηγήσεις. Δεν θα μπω σε αυτό το τρυπάκι. Δεν έχω να πω τίποτα ούτε με την Ελευθερία ούτε με κανέναν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Στάθης είναι νικητής, δεν θέλω να μιλάω χωρίς να είναι εδώ, αλλά ξέρει την ψυχολογία, την αγωνιστικότητα, τα παιχνίδια κάτω από τη μέση και όλα αυτά που μπορεί να ειπωθούν. Δύο εβδομάδες δεν ήταν καλά και ίσως σκεφτόταν μια αποχώρηση, αν ο λόγος ήταν η Ελευθερία και το αν του είπε ψέματα, δεν το ξέρω. Δεν ξέρω ούτε τον Στάθη, ούτε την κοπέλα του. Η Ελευθερία έβγαλε μια κακία, μια πονηριά, μια πικρία και το έκανε λίγο πριν φύγει, ώστε να ρίξει τη βόμβα, να τα πει και να φύγει. Ένας άνθρωπος που είπε ψέματα την πρώτη φορά, δεν αμφιβάλλω ότι θα το ξανακάνει και πού ξέρω εγώ ότι δεν είπε και ψέματα για τον Σπύρο στην τελική;». 


Ειδήσεις σήμερα:

Δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα στον 17χρονο για την επίθεση στον Βαρουφάκη

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλυση στον ΟΣΕ: Έμαθαν την «τράκα» από την Πυροσβεστική, μιλούσαν για αχταρμά, σουβλάκια και... σεξ

Αλλάζει ο καιρός αύριο και στην Αττική - Άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ, υποχωρεί ο υδράργυρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης