Κυριακή 12 Μαρτίου με MasterClass στις 18.15 & νέο επεισόδιο MasterChef στις 21:00

Κυριακή 12 Μαρτίου με MasterClass στις 18.15 & νέο επεισόδιο MasterChef στις 21:00

Δείτε την Κυριακή 12/3 στις 21:00 στο 34ο Επεισόδιο MasterChef 2023

masterchef-1
Η Μαρία Μπέη, έχοντας στη διάθεσή της τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, ήταν η αρχηγός της μπλε ομάδας επιλέγοντας για «δεξί της χέρι» και υπαρχηγό τον Ηλία Κιαζόλι.

Ως αντίπαλο αρχηγό όρισε τον Νίκο Κοντό, ο οποίος με τη σειρά του επέλεξε για υπαρχηγό τον Θεόδωρο Γαλάνη. Κατάφεραν, άραγε, να συνεργαστούν αρμονικά αρχηγοί και υπαρχηγοί;

Οι δυο ομάδες έρχονται στο συμβούλιο αναγνωρίζοντας ότι τα λάθη τους ήταν αρκετά, είναι όμως έτοιμοι να ακούσουν όλες τις αστοχίες, που εντόπισαν οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αλλά και οι καλεσμένοι τους;
masterchef-2

Η συντριπτική διαφορά ψήφων θα φέρει σε δύσκολη θέση την ηττημένη ομάδα. Σε ποιον ή ποια θα δώσει η νικήτρια ομάδα ασυλία και με ποια κριτήρια; Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι σε αυτή την απόφαση; Ο φάκελος με το πλεονέκτημα αρχηγού θα φέρει εντάσεις και έντονες διαφωνίες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κλείσιμο
Μετά το συμβούλιο, η ηττημένη ομάδα καλείται να αποδώσει τις ευθύνες της ήττας στην ψηφοφορία, που ακολουθεί. Κάποιοι εκφράζουν έντονα τον προβληματισμό τους για τη στρατηγική, που ενδεχομένως ακολουθείται από κάποιους συμπαίκτες τους, φέρνοντας «αντιμέτωπους» όχι μόνο τα μέλη της χαμένης ομάδας αλλά και όσους παρακολουθούν από τον εξώστη.

Στη Δοκιμασία Αποχώρησης, τρεις αξιόλογοι μάγειρες «συγκρούονται» και καλούνται να αντιγράψουν πιστά το απαιτητικό πιάτο της καλεσμένης chef και Food and Beverage Manager του MasterChef 2023, Μάρθας Ζήκα.
masterchef-3

Και οι τρεις επίδοξοι MasterChefs επιθυμούν διακαώς την παραμονή τους στο διαγωνισμό και προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους για να το πετύχουν.

Στις 18:15 επεισόδιο MasterClass

Ένα ακόμα MasterClass, η αγαπημένη στιγμή όλων των διαγωνιζόμενων, αφού είναι η ευκαιρία να χαλαρώσουν από τους ταχείς ρυθμούς των δοκιμασιών, να μάθουν νέες και ενδιαφέρουσες τεχνικές, να γευτούν νόστιμα πιάτα και να ανασυγκροτήσουν τις μαγειρικές τους δυνάμεις.

Ο chef κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσορίζει τους διαγωνιζόμενους, με στόχο να μάθει σε κάποιους και να υπενθυμίσει σε άλλους τις σωστές τεχνικές φιλεταρίσματος και διαχείρισης ψαριών.

Oι επίδοξοι MasterChefs υποδέχονται στην κουζίνα τον εκλεκτό καλεσμένο chef Σήφη Μανουσέλη, ο οποίος ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο ψάρι στιφάδο με μύρτιλλα και κάστανα.

Δείτε εδώ το trailer της Κυριακής 12/3 για MasterChef 2023 & MasterClass:
MasterChef 2023 | trailer 30ου & 34ου επεισοδίου - Κυριακή 12.3.2023

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!
masterchef-4

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης