Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Μέσα στο δικαστήριο είπε ότι δεν θέλει να ξαναδεί κανέναν στα μάτια του»

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Μέσα στο δικαστήριο είπε ότι δεν θέλει να ξαναδεί κανέναν στα μάτια του»

«Δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί με κανέναν» τόνισε, ενώ σχολίασε και όσα ακούγονται για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη και το γεγονός ότι εργάζεται ως γκαρσόνι - Δείτε βίντεο

mpimpilas_filippidis8293
Στην απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου ο  Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και τόνισε πως η συγκεκριμένη απόφαση έδωσε ένα μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που έχουν βιώσει μια κακοποιητική συμπεριφορά, ότι μπορούν να μιλούν και οι φωνές θα ακούγονται. 


Σε ερώτηση για το αν θα ήταν πρόθυμος να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στο θέατρο, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Δεν θέλω να απαντάω σε τέτοια ερωτήματα που βάζουν τρικλοποδιές. Δεν ξέρω. Αρχικά, ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε μέσα στο δικαστήριο ότι δε θέλει να ξαναδεί κανέναν στα μάτια του, δεν θέλει να ξαναδεί κανέναν στο θέατρο, δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί με κανέναν. Επομένως, τι ερώτηση είναι αυτή;».

Ακόμα, ο ηθοποιός κλήθηκε να απάντησε για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα, ότι «παρακάλεσαν να τον πάρουν για γκαρσόνι».

«Το βρήκα αιχμηρό, δεν ξέρω αν συμβαίνει. Δούλευε σε μια πάρα πολύ καλή παράσταση. Ξέρετε πόσοι ηθοποιοί είναι άνεργοι;» σχολίασε.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqdv554cx7d5)

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας 

Με αφορμή τη δίκη, ο Γιώργος Λιάγκας συζήτησε με τους συνεργάτες του στο «Πρωινό» για τις σχετικές εξελίξεις, ενώ θέλησε να κάνει και μία παρέμβαση, αναφορικά με τον γιο του κατηγορουμένου, Δημήτρη Φιλιππίδη

Ο δημοσιογράφος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, σχετικά με τη συμπεριφορά ανθρώπων του κλάδου της υποκριτικής απέναντι στον Δημήτρη Φιλιππίδη, που του «έκλεισαν» όλες τις πόρτες.

Ο ίδιος προχώρησε και μία αποκάλυψη για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου.

Αναλυτικά, είπε: «Στην Ελλάδα είμαστε ακραίοι άνθρωποι. Και δεν καταστρέφουμε καμιά φορά αθώους, άντε να καταστρέψουμε τον ένοχο. Δεν είναι σωφρονισμός η φυλακή, μην τρελαθούμε. Το παιδί του, η οικογένειά του τι φταίει; Από πότε υπάρχει η έννοια της συνευθύνης; Εδώ δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδί του Φιλιππίδη, που από ό,τι μαθαίνω είναι και καλός ηθοποιός, αποκλείστηκε από όλες τις παραστάσεις».

Δείτε το βίντεο 
Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον γιο του Φιλιππίδη: «Παρακάλεσαν να τον πάρουν για γκαρσόνι»
Κλείσιμο

Ακόμη, πρόσθεσε: «Αν αποδειχθεί ότι ο Φιλιππίδης είναι αθώος, ακόμα χειρότερα. Αν είναι ένοχος, τι φταίει ο γιος του; Έφτασε -και το αποκαλύπτω σήμερα- πολύ γνωστός άνθρωπος του θεάτρου να παρακαλέσει ένα δίδυμο ιδιοκτητών ενός από τα πιο γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και τον πήραν γκαρσόνι. Στην αρχή δούλευε ως ηθοποιός, μετά τον κόψανε».

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασαν τους 15.000 οι νεκροί από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία - Βέλη κατά Ερντογάν

Εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης παρά την καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξη

Survivor All Star: Νίκησαν οι Κόκκινοι, πήρε μήνυμα από την Καρολίνα ο Μάριος - Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης