Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στέλιος μπαίνει στο κελί του Μίλτου αποφασισμένος

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στέλιος μπαίνει στο κελί του Μίλτου αποφασισμένος

Παράλληλα, ο Στρατής ανακαλύπτει εμβρόντητος τι έχει συμβεί πίσω από την πλάτη του - Δείτε το τρέιλερ

Γ_Στανκογλου__Η_Μαυροματη__Β_Μπισμπικης
Στο «Αυτή η νύχτα μένει» ο  εισαγγελέας μετά την παρέμβαση του Χρήστου προσπαθεί να επηρεάσει τη φοβισμένη Μυρτώ, ο Στέλιος κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να σώσει το γιο του, ο Στρατής νιώθει ότι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και μιλάει στον Αλέξανδρο και η Μαρία περιμένει τον Τάσο στην εκκλησία.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Πέμπτη 9/2
Η υπόθεση της Μυρτούς παίρνει νέα τροπή μετά τη συνάντηση του Χρήστου με τον παλιό του φίλο Τζατζιμάκη, την ίδια στιγμή που ο Αχιλλέας μαθαίνει συγκλονισμένος τι συνέβη στην κόρη του. Ο Στρατής ανακαλύπτει εμβρόντητος τι έχει συμβεί πίσω από την πλάτη του και κινείται γρήγορα αποκαλύπτοντας στον Αλέξανδρο όσα γνωρίζει για το φόνο του τοκογλύφου Βαγγέλη. Η αναπάντεχη επίσκεψη του Πόντικα κάνει τον Τάσο που ετοιμάζεται για την εκκλησία να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Η Ζέτα βρίσκεται στο πλάι του Στρατή, στην νέα δυσκολία του. Ο Στέλιος μπαίνει στο κελί του Μίλτου έχοντας την τελική απόφαση για την υπόθεση του γιού του. Η άφιξη του Γιώργη στα σκαλιά της εκκλησίας προκαλεί αναστάτωση. Ο Σταματιάδης εξοργίζεται ενώ η Βρεττώ αγωνίζεται να κρατήσει τις ισορροπίες. Η Φωτεινή μοιάζει εκτός ελέγχου, ενώ η Διαμάντω προσπαθεί να στηρίξει το Στρατή που αισθάνεται πως το τέλος πλησιάζει.

Δείτε το τρέιλερ
Αυτή η νύχτα μένει | Πέμπτη 22:40

Παρασκευή 10/2
Ο Στέλιος κινείται γρήγορα για να προστατεύσει το Μίλτο από αντεκδίκηση για τη Μυρτώ. Εκείνη προσπαθεί να κρατηθεί όρθια έχοντας συμπαραστάτη τον παπα-Ντανίλο. Την ίδια ώρα ο Πόντικας και ο Σταύρος εγκαταλείπουν το «Όνειρο» αποφασισμένοι. Ο Γιώργης απελπισμένος από τη συμπεριφορά της Νίτσας φθάνει σε μια ακραία επίθεση κατά του εαυτού του. Ο Στέλιος υποδέχεται τους δύο αναπάντεχους επισκέπτες και καταλαβαίνει ότι ο κλοιός σφίγγει. Ο Αλέξανδρος αποσπά την ομολογία του Στρατή για τη Μαρίνα και η Φωτεινή αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον πατέρα της για τη Μαρίνα. Η Αγλαΐα φθάνει κοντά στη μεγάλη απόφαση.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» το νέο κύμα χιονοπτώσεων της «Μπάρμπαρα»

Σεισμοί στην Τουρκία: Πάνω από 4.300 οι νεκροί, εκατομμύρια οι άστεγοι μέσα στο κρύο


Στη Βουλή σήμερα ο Μητσοτάκης για το επίδομα ειδικών αποστολών και καλύτερων μισθών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης