Περικλής Κονδυλάτος: Η ανάρτησή του για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Παράπλευρο κέρδος»

Περικλής Κονδυλάτος: Η ανάρτησή του για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Παράπλευρο κέρδος»

«Έτσι μπαίνει το φως στην ζωή μας, από τις ρωγμές μας, οπότε όταν κάτι σας ραγίζει να ξέρετε ότι κάτι καλό έπεται» έγραψε μεταξύ άλλων

periklis-kondilatos__1_
Ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε μια ανάρτηση για να τιμήσει τη φιλία του με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να μην κατάφερε να βγει ο μεγάλος νικητής, καμία από τις δύο φορές που πήρε μέρος στο Survivor, όμως έχτισε δυνατές φιλίες.

Μία τις φίλες του, εκτός από τη Βρισηίδα Ανδριώτου, κατάφερε να γίνει και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σε αυτή, δημοσίευσε μια φωτογραφία του δίπλα στην Ευρυδίκη και κάτω από αυτή, έγραψε ένα ξεχωριστό κείμενο για τη γνωριμία τους και την αξία της φιλίας τους.

Συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος έγραψε: «Η Ευρυδίκη ήταν φίλη της Βρισηίδας και όταν βγήκαμε από το παιχνίδι μιλούσαν ακατάπαυστα στο τηλέφωνο, οπότε κάπου κάπου έμπαινα και εγω στην κουβέντα και μιλούσα και εγώ μαζί της. Όταν βγήκα από το ξενοδοχείο ήμουν ψυχολογικά ράκος, είχα κάτσει μια εβδομάδα μόνος μου στον Άγιο Δομίνικο βλέποντας κόσμο να διασκεδάζει και εγώ ήμουν μέσα στην μιζέρια, η μόνη μου παρέα ήταν ένας φύλακας της παραγωγής που περισσότερο με ρομπότ έμοιαζε πάρα με ανθρώπο. Όταν είδα την Βρισηιδα την αγκάλιασα λες και ήμουν μόνος μου 100 χρόνια και την έκανα φίλη μου αμέσως, και το ίδιο συνέβη και με την Ευρυδίκη. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ευρυδίκη είναι παράπλευρο κέρδος η παράπλευρη φίλη εάν δεν ήταν τόσο καλό και ζεστό κορίτσι με αξίες και ιδανικά και χαίρομαι πολύ που την συνάντησα σε μια πολύ άσχημη στιγμή που το εγώ μου ήταν θρύψαλα και ήμουν ανοιχτός στο να δω. Έτσι μπαίνει το φως στην ζωή μας, από τις ρωγμές μας, οπότε όταν κάτι σας ραγίζει να ξέρετε ότι κάτι καλό έπεται. Ο νοών νοείται (και η νοουσα)».

Δείτε την ανάρτησή της:




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κρις Σταμούλης ξανά στον τάκο του Survivor All Star και ο «ηγέτης» που... κρύβεται - Δείτε βίντεο

Grammy 2023: Η Μπιγιονσέ έγραψε ιστορία κατακτώντας το 32ο της μουσικό βραβείο

Σεισμός 7,7 Ρίχτερ: Πάνω από 500 οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία - Είχε διάρκεια 1 λεπτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης