Μαρία Σολωμού: «Υπάρχουν τρεις πρώην, που άμα τους πετύχω θα τους πατήσω με το αμάξι»

Μαρία Σολωμού: «Υπάρχουν τρεις πρώην, που άμα τους πετύχω θα τους πατήσω με το αμάξι»

«Μεταφορικά, γιατί είμαστε κατά της βίας» συμπλήρωσε η ηθοποιός

maria_solomou
Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται με αφορμή τα podcast της. Επιπλέον η ηθοποιός έκανε λόγο για την Έλενα Χριστοπούλου, τον Mente Fuerte, αλλά και τις πρώην σχέσεις της.

Όσον αφορά στις τοποθετήσεις της μέσω στων podcast της και τα σχόλια που γίνονται σε διάφορες εκπομπές: «Θέλω να σταματήσουν να ασχολούνται συνέχεια με αυτά που λέω στα podcast. Θέλουν να γεμίσουν τηλεοπτικό χρόνο και παίρνουν εμένα. Την αγαπώ την Έλενα. Και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ για το στάτους, το μορφωτικό επίπεδο και την αισθητική για τις γυναίκες β’ κατηγορίας».

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στο εάν έχει βιώσει βία από κάποια σχέση της: «Λεκτική βία και χειριστικές συμπεριφορές έχω βιώσει σε σχέση μου αλλά και στη δουλειά έχουμε δεχτεί πολύ ψυχολογική βία. Εμείς τότε νομίζαμε πως αυτό ήταν φυσιολογικό και σοκαριστήκαμε όταν έγιναν όλα αυτά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqainhhn4ca9)

Η ηθοποιός απάντησε και στις ερωτήσεις για τον Mente Fuerte, λέγοντας πως υπάρχουν κάποιες φιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες, αλλά δεν θα πει τίποτα παραπάνω για αυτά που συζητιούνται. Σε άλλο σημείο μίλησε και για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συντρόφους της: «Έχω αποφασίσει πως η επόμενη φορά που θα συγκατοικήσω θα είναι τα 70 μου. Με τον Μάριο είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με τις μεγαλύτερες χρονικά σχέσεις μου είμαστε πλέον, αδελφικοί φίλοι. Υπάρχουν τρεις όμως, που άμα τους πετύχω θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι, μεταφορικά, γιατί είμαστε κατά της βίας».


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Καταρρίφθηκε το κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι - Δείτε βίντεο

Kακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά από τη Δυτική Μακεδονία (βίντεο)

Παπαθανάσης: Πρόστιμο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ θα επιβληθεί σε σούπερ-μάρκετ για αισχροκέρδεια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης