Γιώργος Σαμπάνης: Έρχεται σε ένα απολαυστικό «Σπίτι με το MEGA» - Οι φωνές που θα μαγέψουν το κοινό απόψε

Γιώργος Σαμπάνης: Έρχεται σε ένα απολαυστικό «Σπίτι με το MEGA» - Οι φωνές που θα μαγέψουν το κοινό απόψε

Ο θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής Ζαν Μισέλ Ζαρ, οι καλλιτέχνες που θα μοιραστούν τη σκηνή μαζί του και οι  καλεσμένοι-«έκπληξη»

unnamed
Ο Γιώργος Σαμπάνης φέρνει το πλούσιο ρεπερτόριό του απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» και είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που συναντά την οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά το 2023.

Τη σκηνή θα μοιραστούν μαζί του, αξιόλογοι καλλιτέχνες: Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες και δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία θα ξεχωρίσει με το ταλέντο, την υπέροχη φωνή και την ευαίσθητη ερμηνεία της. Ακόμα, στη σκηνή ανεβαίνει η Αναστασία, που θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της, αλλά και η ανερχόμενη τραγουδίστρια Ελευθερία Παπαμιχαήλ.

Σπίτι με το Mega: Με τον Γ. Σαμπάνη | Σάββατο 4/2 21:00 (trailer)


Σημαντική στιγμή της βραδιάς, η συμμετοχή του θρύλου της ηλεκτρονικής μουσικής Ζαν Μισέλ Ζαρ, ο οποίος μιλάει αποκλειστικά από το Παρίσι στο «Σπίτι με το MEGA». Ο κορυφαίος Γάλλος μουσικός θα μιλήσει για το νέο του άλμπουμ «Oxymore» και θα δηλώσει πολύ χαρούμενος που το μοιράζεται με το ελληνικό κοινό, στο οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Η Ρούλα Κορομηλά θα αποκαλύψει μάλιστα πως γνωρίζεται από παλιά με τον Ζαν Μισέλ Ζαρ, καθώς του είχε πάρει κάποτε συνέντευξη στη Γαλλία.

Κλείσιμο
unnamed__1_
unnamed__2_


Αξιόλογοι δημιουργοί θα τιμήσουν τον Γιώργο Σαμπάνη με την παρουσία τους στο «Σπίτι με το MEGA». Οι στιχουργοί Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Γρίτσης και Γιάννης Δόξας θα μοιραστούν με τη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία τους με τον αγαπημένο ερμηνευτή.

unnamed__3_
unnamed__4_


Δεν θα λείψουν και οι καλεσμένοι-έκπληξη, που θα δώσουν ιδιαίτερο τόνο στην κουβέντα και στην ζεστή ατμόσφαιρα της βραδιάς: η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», Αντιγόνη Κουλουκάκου, η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη, ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης και ο μουσικός παραγωγός Γιάννης Δουλάμης.

Με ένα πολύ δυνατό μουσικό πρόγραμμα και πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα επιστρέφει το πρώτο «Σπίτι με το MEGA» για το 2023!

unnamed__5_
unnamed__6_

unnamed__7_


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πού έφτασαν τα πρώτα μηνύματα 112 - Όλα τα μέτρα που αποφασίστηκαν στο συντονιστικό

Βρετανία: Φωτογραφίες αποτυπώνουν την εξαθλίωση στην οποία ζούσε μια ανάπηρη 16χρονη πριν πεθάνει

Νέος Κόσμος: Άγριος βιασμός νεαρού άνδρα σε «ροζ» στούντιο από τραβεστί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης