Ρις Γουίδερσπουν: Με περιουσία πάνω από 400 εκατ. θέλει να επενδύσει στην... Άρσεναλ

Ρις Γουίδερσπουν: Με περιουσία πάνω από 400 εκατ. θέλει να επενδύσει στην... Άρσεναλ

Άλλωστε η Χολιγουτιανή ηθοποιός εμπλέκεται ήδη επιχειρηματικά με τη Νάσβιλ FC

Reese_Witherspoon
Η Ρις Γουίδερσπουν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, αποκάλυψε την αδυναμία της στο ποδόσφαιρο και μάλιστα τόνισε πως θα την ενδιέφερε να επενδύσει στην πρωτοπόρο της Premier League, Άρσεναλ.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός, με περιουσία που ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, σχολίασε αν θα ήθελε να κάνει ό,τι και οι συνάδελφοί της Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΈλενι που πριν από δύο χρόνια αγόρασαν τη Ρέξαμ, ομάδα της πέμπτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, η οποία έχει αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές στις ΗΠΑ, εξαιτίας της εμπλοκής των δύο ηθοποιών.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η Γουίδερσπουν: «Θα με ενδιέφερε αν υπήρχε χώρος στην Άρσεναλ. Είμαι πολύ μεγάλη οπαδός της και βλέπω τα παιχνίδια της. Οι γιοι μου και όλοι μου οι fans σίγουρα θα χαίρονταν πάρα πολύ. Είναι η αγαπημένη μας ομάδα. Παρακολουθούσαμε αγώνα τους τις προάλλες. Αυτή είναι η ομάδα μας».

Επίσης, τόνισε πως της αρέσει πολύ και η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς είναι ενθουσιασμένη με τις εμφανίσεις της.

Άλλωστε είναι γνωστό πως η Ρις Γουίδερσπουν, εμπλέκεται επιχειρηματικά με ποδοσφαιρική ομάδα και πιο συγκεκριμένα με τη Νάσβιλ FC, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, MLS.

Κλείσιμο
Στην ίδια συνέντευξη ο συμπρωταγωνιστής της στη νέα ταινία του Netflix, «Your Place or Mine», ο Άστον Κούτσερ παραδέχθηκε πως πρόσφατα σκέφτηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσει σε ομάδα της Premier League, αλλά απέρριψε την πρόταση που του έγινε, γιατί θα έπρεπε να πηγαίνει στα παιχνίδια της και δεν ξέρει αν θα μπορούσε να αντέξω όλο αυτό το πήγαινε – έλα.

Δείτε το βίντεο 
Reese Witherspoon reveals she is the biggest Arsenal fan! 😍 | The One Show - BBC

Η περιουσία των 400 εκατομμυρίων δολαρίων είναι αποτέλεσμα της μακράς καριέρα της, η οποία ξεπερνά τις τρεις δεκαετίες, αλλά και των επιχειρηματικών της βημάτων ανεξάρτητα από την καριέρα της στην υποκριτική.

Το 2016, ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Hello Sunshine και τον Αύγουστο του 2021 πούλησε μέρος της στην Blackstone, έναντι 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα διατηρείτο 18% της εταιρείας και φαίνεται ότι έλαβε 120 εκατομμύρια από την αγοροπωλησία.

Την «αυτοκρατορία» επέκτεινε δε με την ίδρυση του Reese’s Book Club, ενώ υπογράφει και τη σειρά ρούχων Draper James.  Έχει, επίσης, κερδίσει εκατομμύρια από την κινηματογραφική και τηλεοπτική της καριέρα, αφού κατατάσσεται, ως μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λαμβάνει μισθό 1,2 εκατομμύρια ανά επεισόδιο στη σειρά «The Morning Show» του AppleTV+, ενώ πληρώθηκε 15 εκατομμύρια δολάρια για το σίκουελ της ταινίας Legally Blonde Red, White & Blonde.



Ειδήσεις σήμερα:

Αν δεν χιονίσει, θα... βρέξει - H «μάχη» των μετεωρολόγων για τα χιόνια

Χωρίς Ηλεκτρικό σήμερα 12-3 για να κάνουν οι εργαζόμενοι γενική συνέλευση

Σήμερα το «ύστατο χαίρε» στον συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης