Σμαραγδής για Αγγελόπουλο: «Βρέθηκα με ένα δημοσίευμα ότι παίζει στην ταινία μου στον ρόλο του Υψηλάντη»

Σμαραγδής για Αγγελόπουλο: «Βρέθηκα με ένα δημοσίευμα ότι παίζει στην ταινία μου στον ρόλο του Υψηλάντη»

«Όταν ένας άνθρωπος ξεκινάει να έρθει σε μία δική μου δουλειά με αυτόν τον τρόπο, δεν με έχει σεβαστεί» επισήμανε ο σκηνοθέτης

smaragdis-danos
Ο Γιάννης Σμαραγδής παραχώρησε μία συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24.

Ο σκηνοθέτης μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα και, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τη φημολογούμενη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου σε ταινία του, αλλά και στη δήλωση που είχε κάνει για τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Όσον αφορά στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Γιάννης Σμαραγδής ξεκαθάρισε: «Στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι ότι είναι σάλα-τραπεζαρία, ένα. Δεν είναι έτσι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μπορεί κάποιος να γίνει ηθοποιός χωρίς να έχει σπουδάσει, αν χειριστεί τον εαυτό μου με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε αυτό που ξεκινάει να κάνει. Να το κάνεις με καθαρό τρόπο».

Στη συνέχεια της τοποθέτησης του επισήμανε: «Εγώ βρέθηκα με ένα δημοσίευμα ότι παίζει στην ταινία μου σε συγκεκριμένο ρόλο, του Υψηλάντη. Και όταν ένας άνθρωπος ξεκινάει να έρθει σε μία δική μου δουλειά με αυτόν τον τρόπο, δεν έχει σεβαστεί εμένα, τον σκηνοθέτη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq70s9yjrpft)

Όσον αφορά στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο Γιάννης Σμαραγδής παραδέχτηκε: «Έκανα ένα λάθος. Με ρωτούσε ο δημοσιογράφος για τον κινηματογράφο, για τον τάδε και τον τάδε και με ρώτησε και για τον Καπουτζίδη. Κι είπα δεν τον ξέρω. Εννοούσα – δυστυχώς – ότι δεν τον ξέρω στον κινηματογράφο, γιατί μπορεί να είχε κάνει πράγματα και να μην το ‘ξερα. Όχι πως δεν τον ξέρω τον άνθρωπο», ενώ συμπλήρωσε:

«Όταν το είδα κι εγώ, αμέσως τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: συγγνώμη, αυτό που είπα έτσι όπως το είπα είναι παρεξηγήσιμο, δεν είναι η πρόθεσή μου, σε ξέρω και σε εκτιμώ».

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης δεν δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Καπουτζίδη, λέγοντας: «Μου κάνει εντύπωση που αυτός ο άνθρωπος είναι ο μοναδικός στην ελληνική τηλεόραση που παίρνει ιστορίες που θα μπορούσαν να είναι δραματικές σειρές ή θρίλερ και τα κάνει κωμωδίες. Αυτό είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Ήταν μία ευκαιρία να μιλήσουμε και να δω ότι είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος. Πήγα και είδα την παράστασή του και του έστειλα και ένα σημείωμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ηθοποιός από το «Χορεύοντας με τους Λύκους» κατηγορείται ως αρχηγός... σεξουαλικής αίρεσης

«Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης