Γιώργος Ταλάντσεβ: «Για αυτό χρησιμοποίησα κινητό πέρυσι στο Survivor»

Γιώργος Ταλάντσεβ: «Για αυτό χρησιμοποίησα κινητό πέρυσι στο Survivor»

«Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να καρφώσω άλλον άνθρωπο» σχολίασε για τον Νίκο Μπάρτζη 

survivor_all_star_
Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Με αφορμή το περιστατικό με το κινητό τηλέφωνο και την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από τον Survivor All Star, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αναφέρθηκε στη δική του αντίστοιχη περίπτωση πέρυσι.

«Είναι ένα παιχνίδι. Εμείς το βλέπουμε από τον καναπέ μας, με τα πατατάκια μας. Όταν είσαι μέσα, το ξεχνάς αυτό, είναι ο τρόπος ζωής σου, η επιβίωσή σου. Είναι ψυχολογική υποστήριξη ένα τηλέφωνο, μπορεί να σου δώσει μεγάλο μπουστάρισμα» ανέφερε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq73gfto598h)

Σε ερώτηση για τη δική του περίπτωση πέρυσι, σημείωσε: «Εγώ ήμουν μέσα 3,5 μήνες και ο Άρης 4 και κάτι. Αυτό που βλέπουμε τώρα έγινε στις 3 βδομάδες. Όταν αρχίσουν και σου λείπουν πρόσωπα και έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, δύσκολα θα πεις σε ένα κινητό. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν καθόμασταν να πούμε τι συμβαίνει έξω. Εμείς θέλαμε απλώς να ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους ότι είμαστε καλά και ότι τους αγαπάμε. Η Ασημίνα δεν ξέρουμε τι ήθελε και γιατί το χρησιμοποίησε».

«Κάναμε λάθος και το δεχθήκαμε κατευθείαν. Απολογηθήκαμε πανελληνίως και αυτό θα μας κυνηγάει για πάντα. Από την άλλη λες δεν ήμασταν τελικά οι μόνοι. Την πληρώσαμε μόνο εμείς βέβαια» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Όσον αφορά στον Νίκο Μπαρτζη και στο «κάρφωμα» που εξέθεσε τις δύο γυναίκες: «Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να καρφώσω άλλον άνθρωπο. Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά εγώ και ο Άρης δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε εκδικητικά».


Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του


Αυτό θα είναι το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας


Survivor All Star: Viral στο Twitter ο Ηλίας Γκότσης που πήγε να σβήσει τη φωτιά πετώντας... ξύλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης