Όταν ο Νίκος Κοκλώνης υποδεχόταν στην Ελλάδα την Πάμελα Άντερσον

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης υποδεχόταν στην Ελλάδα την Πάμελα Άντερσον

Οι διεθνείς σταρ που βρέθηκαν σε ελληνικές τηλεοπτικές εκπομπές, πρωταγωνιστώντας στα πρωτοσέλιδα

koklonis_anderson
Μπορεί η χώρα μας να μην έχει εξαγώγιμα τηλεοπτικά προϊόντα -με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως το Μαέστρο του ΧριστόφορουΠαπακαλιάτη που πήρε το εισιτήριο για Netflix- όμως πολλοί ξένοι σταρ έχουν τιμήσει με την παρουσία τους όχι μόνο διάσημα ελληνικά νησιά και παραλίες, αλλά και εγχώρια τηλεοπτικά σόου.

Ένα retweet του Νίκου Κοκλώνη χθες, μας θύμισε την πολυσυζητημένη άφιξη της Πάμελα Άντερσον στην Ελλάδα, της θρυλικής C.J. του Baywatch που έγινε η απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού για πολλές δεκαετίες. Ήταν τον Μάρτιο του 2019 όταν ο Νίκος Κοκλώνης την υποδέχτηκε στην πρεμιέρα του It’s Show Time, με την ίδια να δηλώνει πόσο πολύ της αρέσει η Ελλάδα και να μιλά για τον γάμο της με τον ελληνικής καταγωγής Τόμι Λι, την ελληνίδα πεθερά της και πώς τελικά την έμαθε να φτιάχνει γιουβαρλάκια.

Λίγες εβδομάδες μετά, ο Νίκος Κοκλώνης έφερε στο πλατό του It’s Show Time τους θρυλικούς Boney M. που ερμήνευσαν στο σόου all time classic επιτυχίες τους, όπως το Daddy Cool και το Rasputin.

jenner_koklonis


Η άφιξη της Caitlyn Jenner στην Αθήνα, τον Απρίλιο του 2019, για να βρεθεί κι εκείνη καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη στο It’s Show Time απασχόλησε όχι μόνο τα ελληνικά αλλά και τα διεθνή Μέσα. H Caitlyn που συστήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα της ταυτότητα το καλοκαίρι του 2015 μέσα από το εξωφυλλο του Vanity Fair κάνοντας αίσθηση παγκοσμίως, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για την απόφασή της να ξεκινήσει ξανά τη ζωή της ως γυναίκα, αλλά και την αντίδραση της οικογένειάς της.

Κλείσιμο
Λίγους μήνες μετά, τον Οκτώβριο του 2019, η θρυλική Μπρουκ από τη σειρά Τόλμη και Γοητεία, η ηθοποιός Κάθριν Κέλλυ Λανγκ ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Η ηθοποιός βρέθηκε στην Ελλάδα και μίλησε για τον ρόλο που την εκτίναξε την καριέρα της στη iconic σαπουνόπερα, αλλά και για τη συμμετοχή της τότε στη σειρά 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου.

belucci_moutsinas


Δύο χρόνια μετά, ο Νίκος Μουτσινάς συνάντησε στο ξενοδοχείο που διέμενε και τη Μόνικα Μπελούτσι, η οποία του παραχώρησε συνέντευξη για το Καλό Μεσημεράκι, στα πλαίσια των εμφανίσεων που έκανε στο Ηρώδειο για την παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις».

Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο στο μακρινό 1990, πρώτη οικοδέσποινα ελληνικού σόου που είχε υποδεχτεί ξένους σταρ ήταν η Ρούλα Κορομηλά, κάνοντας την αρχή το 1993 όταν στο Ciao Ant1 εμφανίστηκε ο Ερος Ραμαζότι. Ο Ρίκι Μάρτιν είχε βρεθεί στο Μπράβο του Mega το 1995, ενώ το 1996 η Μαντόνα, στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας «Εβίτα» είχε δώσει συνέντευξη στην Ρούλα Κορομηλά για το ίδιο σόου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης