Survivor All Star: Άστραψε και βρόντηξε ο Ηλίας Γκότσης – «Aυτό ήταν διασυρμός, αυτοκτονία»

Survivor All Star: Άστραψε και βρόντηξε ο Ηλίας Γκότσης – «Aυτό ήταν διασυρμός, αυτοκτονία»

Δείτε το βίντεο με την αντιπαράθεση Γκότση - Σταμούλη

Ilias_Gkotsis
Με την πλέον μεγάλη διαφορά μέχρι σήμερα στο Survivor All Star, 10 έναντι δύο, ηττήθηκαν οι Μαχητές στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής. Σε αυτό, η μπλε ομάδα έδειξε το πιο αδύναμο της πρόσωπο και δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι στο στίβο μάχης πέρα από τη νίκη που έφερε η Εύη Σαλταφερίδου και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας και τη βαριά ήττα, ο Ηλίας Γκότσης ξέσπαςσε. «Επειδή εμένα δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αυτό ήταν διασυρμός και όταν τα λάθη επαναλαμβάνονται, σταματάνε να είναι λάθη και είναι αυτοκτονία. Νομίζω ότι σήμερα αυτοκτονήσαμε λόγω της κακής στρατηγικής μας και, επειδή σε λίγο θα πεις να περάσουμε στα πρόχειρα καταλύματα μας και θα φεύγουμε λέγοντας πως όλα είναι καλά, δεν νομίζω ότι έτσι λύνεται κάτι ούτε «το έχουμε» αν συνεχίσουμε έτσι ούτε θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq4zznfz5koh)

Και συνέχισε:«Σε λίγο, Γιώργο, θα βλέπεις 13 σκελετούς να στέκονται σε μια παραλία. Νομίζω πως πρέπει να διαλέξουμε αν θέλουμε το σόου ή αν θέλουμε τα αποτελέσματα. Μέχρι τώρα λειτουργούμε άναρχα, εγωιστικά και θυμίζουμε πιο πολύ παιδική χαρά. Μπορεί να φαίνεται σκληρό, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη ώρα αλλά αν δεν μιλήσουμε και λίγο σκληρά και είμαστε στο ροζ συννεφάκι μας… αποτελέσματα έτσι δεν θα έρθουν» πρόσθεσε ο 33χρονος personal trainer.

Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμα πιο δύσκολα αφού ακολούθησε μια ισχυρή διένεξη ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τον Κρις Σταμούλη για να… ηρεμήσει τα πνεύματα η Εύη Σαλταφερίδου, όταν ο Γιώργος Λιανός της έδωσε τον λόγο.


Ειδήσεις σήμερα:


Ρέθυμνο: Μπροστά στους αστυνομικούς έπεσε ο πυροβολισμός στο μπαρ - Δείτε βίντεο

Qatargate - Financial Times: «Inside woman» του Παντσέρι η Εύα Καϊλή

Η Τουρκία να λογοδοτήσει για το πώς οδήγησε την ελληνική μειονότητα στα πρόθυρα εξαφάνισης, λέει το υπουργείο Εξωτερικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης