Στην Αθήνα ο Dr. House - Δείτε φωτογραφίες

Στην Αθήνα ο Dr. House - Δείτε φωτογραφίες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Protothema.gr, ο γνωστός ηθοποιός Hugh Laurie γευμάτιζε με παρέα 20 ατόμων στην Κηφισιά

drhouse-mak
Υπό άκρα μυστικότητα ταξίδεψε στην Ελλάδα ο βρετανός ηθοποιος, Hugh Laurie.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο γνωστός ως dr. House, γευμάτιζε στην Κηφισιά σε γνωστό εστιατόριο. Ήταν σε ένα τραπέζι ανάμεσα σε 20 άτομα.

Οι θαμώνες που τον αναγνώρισαν, τον πλησίασαν και ζήτησαν αυτόγραφο. Όσοι ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, εκείνος απάντησε πολύ ευγενικά ότι δεν νιώθει άνετα με αυτό, αποφεύγοντας τον φακό.
drhouse1

Ο Τζέιμς Χιου Κάλλουμ Λόρι, είναι Βρετανός ηθοποιός, συγγραφέας, μουσικός και σκηνοθέτης. Επαγγελματικά είναι γνωστός ως Χιου Λόρι. Η πρώτη του επαφή με τη δημοσιότητα ήρθε μέσα από το κωμικό σίριαλ A Bit of Fry & Laurie, στο οποίο συνεργαζόταν με τον αδελφικό του φίλο Στίβεν Φράι. Σήμερα είναι παγκοσμίως γνωστός μέσα από το σίριαλ Ιατρικές υποθέσεις.

Κλείσιμο
Εκτός από τη δουλειά του στην τηλεόραση, ο Χιου Λόρι είναι γνωστός και για τη συμμετοχή του σε αρκετές ταινίες όπως το Λογική και ευαισθησία, την τριλογία O ποντικομικρούλης κ.ά.
housemd_file

Ο Λόρι είναι, παράλληλα, ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός ηθοποιός με την αμοιβή του να φτάνει τις 700.000 δολάρια ανά επεισόδιο για το Ιατρικές Υποθέσεις. Παράλληλα, στην έκδοση του 2012 του βιβλίου ρεκόρ Γκίνες φιγουράρει ως ο πιο προβεβλημένος τηλεοπτικός χαρακτήρας, με το σίριαλ "Ιατρικές υποθέσεις" να προβάλλεται σε 65 χώρες και το τηλεοπτικό του κοινό να αγγίζει τα 85 εκ. θεατές παγκοσμίως.


Ειδήσεις σήμερα:


Ρέθυμνο: Μπροστά στους αστυνομικούς έπεσε ο πυροβολισμός στο μπαρ - Δείτε βίντεο

Qatargate - Financial Times: «Inside woman» του Παντσέρι η Εύα Καϊλή

Η Τουρκία να λογοδοτήσει για το πώς οδήγησε την ελληνική μειονότητα στα πρόθυρα εξαφάνισης, λέει το υπουργείο Εξωτερικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης