MasterChef 2023: Σήμερα στις 21:00 η τελική επιλογή

MasterChef 2023: Σήμερα στις 21:00 η τελική επιλογή

H πιο δημιουργική κουζίνα, η κουζίνα του MasterChef 2023 «άναψε» και ήδη με τα πρώτα τέσσερα περιεκτικά επεισόδια των, πάντα, απρόοπτων auditions, έχει κεντρίσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον και η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική, με τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να αντιδρούν σε όλα τα ερεθίσματα με απίστευτη ετοιμότητα, να μιλάνε και να συνεννοούνται πια με τα μάτια, έχοντας πετύχει την τέλεια τηλεοπτική χημεία, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο με μια ζηλευτή φυσικότητ

Photo-Homepage
Κατά τη διάρκεια των auditions, ακούσαμε τις βαθιά ανθρώπινες, προσωπικές ιστορίες των υποψηφίων, που προκάλεσαν συγκίνηση, θαυμασμό και κέρδισαν τον σεβασμό των κριτών και των τηλεθεατών.

Σήμερα όμως η μέρα ανήκει στους 14 διαγωνιζόμενους που φόρεσαν τη μαύρη ποδιά και τα παίζουν όλα για όλα μιας και διεκδικούν μόλις 5 διαθέσιμες λευκές ποδιές, το εισιτήριό τους δηλαδή για την είσοδο τους στον διαγωνισμό και στο σπίτι του MasterChef 2023, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο εχθρό, τον αδυσώπητο χρόνο!
maste_chef_2023__1_

Ένα timer και 90 λεπτά χωρίζουν τους επίδοξους chefs από την κατάκτηση του ονείρου τους, αφού καλούνται να ετοιμάσουν στο συγκεκριμένο χρόνο δύο πιάτα, όχι όμως ταυτόχρονα.

Ο εξώστης φιλοξενεί τους 19 διαγωνιζόμενους, που κατάκτησαν επάξια τη λευκή τους ποδιά και μαζί την είσοδο τους απευθείας στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό της Ελλάδας, οι οποίοι βάζουν τα δικά τους στοιχήματα και αγωνιούν για το ποιος θα βρεθεί τελικά δίπλα τους ή και απέναντί τους!

Κλείσιμο
Άλλοι θα ρισκάρουν, άλλοι θα ακολουθήσουν ασφαλή μαγειρικά μονοπάτια. Ποιους θα δικαιώσει το αποτέλεσμα; Ποιοι θα συμπληρώσουν τη χρυσή 24αδα του MasterChef 2023;
maste_chef_2023__2_

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!

Απόψε, Παρασκευή 27/1 στις 21:00 η Τελική Επιλογή και η συμπλήρωση της 24αδας!

Από τη Δευτέρα 30/1 ξεκινάει το διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 2023, με τις πιο ευφάνταστες δοκιμασίες, που από αυτή την εβδομάδα θα μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης